Ionuţ Rada: "Stoichiţă se bazează mai mult pe atac, iar Bergodi pe apărare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Rada: "Stoichiţă se bazează mai mult pe atac, iar Bergodi pe apărare"
Ionuţ Rada: "Stoichiţă se bazează mai mult pe atac, iar Bergodi pe apărare"

Fundaşul Stelei, Ionuţ Rada, a declarat, marţi, că Mihai Stoichiţă continuă munca începută de Cristiano Bergodi la începutul sezonului, doar că pune mai mult accent pe atac, spre deosebire de italian care a organizat foarte bine faza defensivă.

"Cristiano Bergodi a început o muncă pe care a depus-o timp de două, trei luni, iar domnul Stoichiţă o continuă şi sper să o ducă mai departe cu succes. Dacă Bergodi ne-a ajutat mult la organizarea fazei defensive, domnul Stoichiţă ne ajută foarte mult prin libertatea pe care o oferă jucătorilor în alcătuirea fazelor de atac", a spus Rada, care consideră că jocul echipei în primele 9 etape nu a fost cel mai reuşit, dar steliştii puteau fi mai sus în clasament dacă ar fi fost mai eficienţi în faţa porţii.

Ionuţ Rada a mai afirmat că jocul echipei este afectat de tensiunile dintre suporteri şi patronul Gigi Becali şi speră într-o soluţionare cât mai rapidă a problemelor: "Prestaţia unui fotbalist, dar şi a grupului, poate fi influenţată de ceea ce se întâmplă în tribune, şi asta s-a văzut în ultimul timp. Venind după o perioadă grea, am fi avut nevoie de fani, pentru a ne ajuta să trecem peste dificultăţi. Ar fi fost bine să îi avem lângă noi şi sperăm ca în curând să revină la sentimente mai bine. Această situaţie nu ajută pe nimeni".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite