Becali îl contrează pe Stoichiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali îl contrează pe Stoichiţă
Becali îl contrează pe Stoichiţă

Faptul că patronul Gigi Becali nu vrea să mai aducă niciun jucător în iarnă l-a dezamăgit pe antrenorul Mihai Stoichiţă, care-şi făcuse deja planurile în privinţa transferurilor dorite.

„Avem posturi deficitare. Ne-ar trebui un mijlocaş cu experienţă şi un fundaş dreapta. Acolo suntem total descoperiţi şi am fost nevoit să improvizez. M-aş orienta către Europa de Est, pentru că aici pot găsi fotbalişti ieftini şi valoroşi. Ce înseamnă buni? Cum ar fi fraţii Karamian, doar că ei costă prea mult“, mărturisea „Lippi“ cu puţin timp în urmă.

„Nu mai dau absolut niciun ban pentru transferuri. Pentru ce să dau? Avem super echipă. Nu cred că avem probleme cu rezervele atunci când se accidentează unii jucători, avem o grămadă de rezerve, nu mai e nevoie de nimeni“, a replicat însă patronul Gigi Becali, sătul până peste cap de „ţepe“ gen Tininho, Grzelak şi Bibişkov, jucătorii transferaţi în vară de preşedintele Argăseală şi team-managerul „Mache“ Ianuli.

Altfel, Mihai Onicaş a fost diagnosticat cu fractură la peroneul piciorului drept şi va fi inapt până în ianuarie. „Gravitatea accidentării nu impune o intervenţie chirurgicală, dar necesită o perioadă de reabilitare medicală de minimum două luni“, a spus medicul Radu Paligora. Totuşi, Stoichiţă se va putea baza în meciul de mâine cu Alba Iulia pe serviciile lui Bogdan Stancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite