Ştiinţa face pregătirea la Kaprun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Universităţii Craiova se vor reuni duminică, 21 iunie, la ora 20, la cantonamentul echipei. A doua zi este programată vizita medicală pentru Stoica şi compania, iar pe 23 vor efectua un simplu antrenament, pentru reacomodarea la efort.

Primul stagiu de pregătire al verii va avea loc în perioada 24 iunie - 4 iulie, la Kaprun, oltenii urmând a se deplasa cu avionul spre Austria pe ruta Bucureşti - Munchen. În primele două zile de la revenirea din cantonament, fotbaliştii Ştiinţei vor beneficia de două zile libere, după care se va pleca, pe 7 iulie, din nou în Austria, tot la Kaprun, unde se va desfăşura a doua fază a pregătirii a sezonului 2009 - 2010 până pe 20 iulie. Dacă în primul cantonament accentul va fi pus pe antrenamentele fizice, în cel de-al doilea alb-albaştrii vor disputa numai partide de verificare, în număr de opt, cinci fiind deja perfectate. Pe 20 iulie este stabilită întoarcerea în ţară, iar următoarele două zile vor fi la dispoziţia jucătorilor.
Reunirea lotului se va face pe 23 iulie, la ora 12, urmată de un antrenament, iar peste două zile oltenii vor susţine un meci amical, adversara fiind stabilită pe parcurs.

Citeşte aici ce-şi doreşte vedeta lui Adrian Mititelu, Florin Costea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite