Steliştii au găsit scuza: oboseala!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Marius Lăcătuş au pus remiza din meciul cu CS Otopeni pe seama lipsei de prospeţime după întâlnirea cu Fiorentina de marţi, din Liga Campionilor. Deşi se află la al treilea sezon consecutiv în Liga Campionilor, Steaua are în conti­nu­are probleme în partidele jucate în Liga I, după meciurile tari din Europa.

Steaua a remizat surprinzător în Ghencea, scor 1-1, cu CS Otopeni. Roş-albaştrii au obţinut punctul după un joc chinuit, printr-un gol marcat de grecul Kapetanos în ultimul minut al prelungirilor.

Jucătorii roş-albaştrii au pus rezultatul pe seama oboselii acumulate după meciul din Liga Campionilor cu Fiorentina disputat cu patru zile înainte. „Am fost obosiţi în această seară şi ne-a fost foarte greu”, a declarat mijlocaşul Janos Szekely.
După o evoluţie sub aşteptări, columbianul Toja a găsit aceeaşi scuză: „Echipa a fost foarte obosită şi acest lucru a contat. Eu nu am jucat foarte bine, dar pot mai mult.

Exigent de obicei, patronul Gigi Becali nu şi-a criticat echipa după remiza de sâmbătă seară: „Am fost peste ei, dar am avut ghinion”. Steaua acuză în continuare şocul meciurilor tari din Liga Campionilor.

Din cele 13 jocuri disputate în Liga I, după jocurile din LC, din 2006 încoace, roş-albaştrii au câştigat doar cinci, au obţinut şase remize şi au pierdut de două ori.

Mirel Rădoi, incert pentru meciul cu Franţa

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, s-a reaccidentat la piciorul stâng şi are şanse mici să joace sâmbătă împotriva Franţei. Finalul meciului cu CS Otopeni l-a găsit extrem de tensionat pe Rădoi. Supărat că arbitrul Marius Avram a fluierat finalul partidei după doar trei minute de prelungire, stelistul s-a repezit spre arbitru. „Nu ţi-e ruşine? Ţi-ai bătut joc de noi!”, a ţipat Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite