FOTBAL: Ionuţ Rada:"Vreau să prind prima echipă a Stelei cu orice preţ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul împrumutat de Steaua la CS Otopeni în returul sezonului 2008-2009, Ionuţ Rada, este dornic să revină şi să demonstreze că merită să facă parte  din primul unsprezece al echipei din Bulevardul Ghencea.

"De-abia aştept să mă întorc în Ghencea, indiferent de ce antrenor va prelua echipa. Vreau să joc titular, să fac parte din formaţia de bază. Sper să demonstrez că-mi merit locul în lotul Stelei”, a spus Rada pentru Adevărul.
În vârstă de 26 de ani, Ionuţ nu are planuri de vacanţă, preferând să aştepte momentul întoarcerii la cel mai important club românesc: "Nu plec în vacanţă. Nu am timp, deorece mai sunt doar nouă zile până la reunirea lotului”.

Ionuţ este sigur că rezultatele pozitive vor schimba atitudinea suporterilor "roş-albaştri”


După părerea fundaşului central, situaţia dintre conducere şi suporteri se va remedia odată cu venirea rezultatelor, considerând atitudinea fanilor una normală. "Sunt sigur că rezultatele pe care le vom obţine în sezonul următor vor schimba relaţia dintre patron şi suporteri. Atâta timp căt echipa joacă slab este normal ca fanii să se comporte astfel, pentru că un club cum este Steaua are suporteri pe măsură”, a continuat fostul fundaş al Craiovei.
 Referitor la CS Otopeni, Rada apreciază că gruparea ilfoveană a făcut o figură frumoasă în a doua parte a sezonului şi că doar neşansa a făcut ca ea să retrogradeze: "Îmi pare nespus de rău că nu am reuşit să ne salvăm. Totuşi, am jucat bine în retur. Probabil că dacă Otopeni avea aceeaşi în tur, altfel ar fi stat situaţia acum”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite