Ştefan Radu şi-a prelungit contractul cu Lazio cu patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După luni întregi de negocieri aprinse, fundaşul român a semnat azi un nou contract cu Lazio. Fostul dinamovist a obţinut şi triplarea salariului său, pînă la 1,2 milioane de euro pe sezon.

Telenovela romană Ştefan Radu s-a încheiat! Tratativele dintre Lazio şi impresarul jucătorului au ajuns astăzi la un numitor comun. Agentul Victor Becali i-a convins pe şefii grupării biancoceleste să-i accepte condiţiile şi internaţionalul român de 24 de ani rămîne pe Olimpico. După ce la un moment dat se părea că părţile nu se înţeleg pentru prelungirea acordului scadent în iunie 2012, noul contract s-a semnat în această dimineaţă.

Fostul fundaş dinamovist, transferat în ianuarie 2008 la clubul roman, şi-a reînnoit angajamentul cu încă patru sezoane. Mai mult, Radu a reuşit să obţină şi o importantă mărire de salariu. De la cei 400.000 de euro cît primeşte în prezent, va ajunge la 1,2 milioane de euro, la care se adaugă prime şi bonusuri de obiectiv!

De la venirea sa în Serie A, Ştefan Radu a evoluat de 73 de ori în campionat pentru Lazio, dar a ratat finalul ultimului sezon din cauza unei fracturi la două vertebre din zona lombară, echipa sa pierzînd locul de Liga Campionilor, conform gsp.

Impresarul fotbalistului, Victor Becali, a confirmat înţelegerea dintre apărător şi clubul din capitala Italiei: "Aşa este, Ştefan Radu a semnat pînă în 2016. Este exact contractul pe care şi-l dorea".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite