FOTBAL: Ştefan Stoica le pregăteşte surprize adversarilor din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ştefan Stoica le pregăteşte surprize adversarilor din Liga I
FOTBAL: Ştefan Stoica le pregăteşte surprize adversarilor din Liga I

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat că are la dispoziţie un lot de jucători cu experienţă şi viteză de joc, calităţi care sunt necesare pentru a putea concura cu echipele din Liga I.

"O să încercăm să câştigăm toate jocurile, nu ştiu cât de puternici suntem, dar în mod cert adversarii noştri vor avea o misiune foarte dificilă contra echipei Internaţional Curtea de Argeş. Am încredere în echipă, sunt foarte optimist, mai ales că am la dispoziţie jucători cu experienţă şi viteză de joc, ceea ce e foarte important la Liga I", a spus Ştefan Stoica într-o conferinţă de presă.

Antrenorul nou promovatei în Liga I s-a referit şi la retrogradarea formaţiei FC Argeş în Liga a II-a: "Îmi pare rău că nu mai este FC Argeş în prima ligă, este o echipă care mi-a plăcut de când eram mic, o formaţie cu tradiţie în fobalul românesc, ca şi Universitatea Craiova. E dureros că FC Argeş se află în Liga a II-a din alte motive, în afară de cele sportive".

Pentru meciul cu Oţelul Galaţi, din prima etapă a Ligii I, Ştefan Stoica nu are probleme majore de lot, cu excepţia lui Ovidiu Bezanu, care nu este încă pregătit fizic şi a lui Cătălin Lazăr, care are probleme la umăr.

În încheiere, tehnicianul care şi-a prelungit contractul cu Internaţional Curtea de Argeş pentru încă un sezon a afirmat că este mulţumit de lot, dar cu toate acestea are în vedere transferul a încă doi fotbalişti, dintre care unul este fundaş central.

Internaţional Curtea de Argeş va întâlni Oţelul Galaţi, vineri, de la ora 18:30, în partida inaugurală a primei etape a Ligii I, ediţia 2009-2010.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite