Goal.com: "Ştefan Radu a dat siguranţă apărării"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Radu are evoluţii apreciate în Serie A
Ştefan Radu are evoluţii apreciate în Serie A

Site-ul goal.com a scris că fundaşul român Ştefan Radu a dat siguranţă apărării în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a câştigat-o, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Livorno, în etapa a XVIII-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 lui Radu, la fel ca site-urile calciomercato.it şi sportmediaset.it. "Când vorbim de fundaşii centrali de la Lazio nu putem să nu insistăm asupra randamentului foarte bun dat de Ştefan Radu. O supriză plăcută care începe să devină o confirmare. Ştie să acopere şi flancul stâng, iese foarte bine cu balonul la picior, iar pasele sale sunt precise, la fel cum a fost şi cea pentru Rocchi la golul doi înscris de Floccari. Ştefan Radu a dat siguranţă apărării", a scris goal.com.

"Fundaşul român a dat dovadă de siguranţă. A jucat cu atenţie şi a avut o autoritate de mare fotbalist", a notat calciomercato.it.

Agenţia Datasport i-a acordat nota 6 fundaşului român: "A început ezitant, dar şi-a revenit repede şi nu a comis erori".

Ştefan Radu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a câştigat-o, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Livorno, în etapa a XVIII-a din Serie A.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite