Gripa face ravagii în „Ştefan cel Mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gripa face ravagii  în „Ştefan cel Mare“
Gripa face ravagii în „Ştefan cel Mare“

Dinamoviştii au intrat din nou în cantonamentul de la Săftica pentru a pregăti partida din Cupa României cu echipa lui Dorinel Munteanu.

Însă, de câteva zile, mai mulţi jucători se simt slăbiţi. Ieri, totul a izbucnit. Kone s-a îmbarcat în autocar având geacă de iarnă şi căciulă pe cap şi, după ce medicul echipei l-a examinat, a fost trimis acasă. Mijlocaşul acuză o viroză puternică, iar boala s-a extins. Alexe şi Diabate au luat răceala, iar colegul de cameră al lui Djakaridja, N ’Doye, se plânge că este foarte obosit. Primii trei nu vor juca azi şi sunt incerţi pentru meciul de duminică cu Poli Iaşi.

Dinamoviştii caută explicaţii pentru că întreg lotul a efectuat vaccinul antigripal şi totuşi jucătorii se îmbolnăvesc. Pe lista indisponibililor pentru meciul cu Oţelul Galaţi se alătură şi Andrei Cristea, cu probleme la muşchii aductori, şi Adrian Cristea, care acuză o stare de oboseală.

I-a speriat gripa porcină

Ministerul Sănătăţii a anunţat ieri că în România sunt două mari focare de infecţie cu gripă porcină, la Bucureşti şi la Iaşi. Dinamo Bucureşti va juca duminică în Copou cu Poli, iar obişnuita întâlnire cu fanii pentru sesiunea de autografe a fost anulată tocmai pentru ca jucătorii să nu contacteze virusul A(H1N1).

Borcea a pierdut trei puncte

Acţionarul roş-albilor, Cristi Borcea, a fost penalizat cu trei puncte şi amendat cu 180 de lei pentru că ieri, în apropierea stadionului Dinamo, a ocolit refugiul de tramvai prin stânga. „Nu i-a fost luat permisul domnului Borcea, dar i s-a dat o amendă şi consemnat trei puncte de penalizare pentru că a ocolit refugiul tramvaiului pe partea stângă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bucureşti, Christian Ciocan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite