Steaua s-a făcut iar de râs în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii lui Lăcătuş au pierdut în faţa unei formaţii care nu a câştigat niciun meci în acest retur. Eşecul îi îndepărtează şi mai mult de locurile de Liga Campionilor. Pandurii nu reuşiseră niciodată să învingă Steaua. Au făcut-o aseară, şi cu ajutorul lui Zapata, care a greşit la golul doi.

De când Gigi Becali a intrat în puşcărie, se părea că elevii lui Lăcătuş au strâns rândurile şi au început să pună mai mult suflet pe teren. Încurajaţi din tribune de 400 de fani, steliştii i-au înghesuit pe olteni în propriul careu încă din startul jocului, dar centrările trimise de Nicoliţă şi Semedo au rămas fără finalitate.

În minutul 38, oaspeţii au irosit cea mai mare ocazie de gol a primei reprize. Stancu a reluat, din foarfecă, de la 11 metri, o minge bâlbâită de apărarea Pandurilor, dar Mingote a respins incredibil de sub bară. Cu trei minute înainte de finalul primului mitan, gazdele au dat lovitura. Tiago Tremonti a scăpat singur cu Zapata şi a tras, sec, la colţul stâng. În repriza a doua, Lăcătuş l-a aruncat în luptă şi pe Dayro Moreno. Acesta a ratat o ocazie uriaşă la chiar prima atingere de balon, nereuşind să-l învingă pe Mingote din numai trei metri.

În minutul 68, Pandurii au mai înscris o dată, acum fiind ajutaţi de Zapata. După o pasă cu călcâiul venită de la Piţurcă, Tremonti a şutat din unghi printre picioarele columbianului şi a stabilit scorul final. Aceasta este prima victorie a gorjenilor în faţa Stelei, în opt întâlniri directe de până acum.

Pandurii Tg.Jiu  2

Mingote – Ghindeanu, Martinovici (79 Tilincă), Chibulcutean, Cardoso (23 Grecu) – Stancu, Fl. Stângă, Murgan, Tremonti – Raskovici (50 Hidişan), Al. Piţurcă. Antrenor: Sorin Cârţu.

Steaua 0

Zapata - Ogăraru, Goian, Baciu, Petre Marin – Nicoliţă, Ov. Petre (70 Lovin), Toja, Semedo (58 Dayro Moreno) - B. Stancu (64 Liţu), Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

A marcat: Tremonti 43, 68

Stadion: Municipal

Spectatori: 8.000

Arbitru: Ovidiu Haţegan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite