Steaua reinventată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua reinventată
Steaua reinventată

În nici două luni, Cristiano Bergodi a reuşit să cucerească pe toată lumea prin stilul său. Italianul a reuşit să readucă în Ghencea plăcerea de a juca fotbal.

Cu Motherwell, Bergodi a titularizat şapte jucători sub 25 de ani şi doar un singur străin, ceea ce părea de neconceput în viziunea predecesorilor săi.

Printre remarcaţi s-au numărat Andrei Ionescu, Ducu Ninu şi Mihai Onicaş, ignoraţi complet până la venirea lui Bergodi.

Dacă Ionescu era neglijat de Lăcătuş pentru că a fost cumpărat de Becali la sfatul lui Piţurcă, Ninu a trebuit să aştepte doi ani pentru a bifa cel de-al doilea său meci oficial în Ghencea.

Remarcat pentru maturitatea de care dă dovadă la doar 19 ani, Onicaş a explicat care e secretul Stelei: „Bergodi ne-a imprimat o mentalitate de învingători”. 

Huliganii nu s-au potolit

Deşi majoritatea fanilor au creat atmosferă superbă la meciul de joi, o parte dintre susţinătorii Stelei şi-au dat iar în petec.

Ultraşii de la Peluza Nord au scandat injurii la adresa Ungariei, iar cei de la Peluza Sud i-au cerut lui Gigi Becali să renunţe la club. Patronul Stelei a fost contestat şi de galeria celor de la ŢSKA Sofia, la meciul cu Derry City.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite