Steaua a rămas pe întuneric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana Ligii I s-a făcut din nou de râs în faţa propriilor suporteri, remizând, scor 1-1, cu codaşa Gloria Buzău.Roş-albaştrii au ajuns la al şaptelea meci fără victorie în toate competiţiile în care au jucat în ultima lună.

Steaua şi-a dezamăgit din nou fanii ieri seară, când a etalat un joc fără idei şi care a confirmat din plin criza pe care roş-albaştrii o traversează în ultima vreme.

Cu „secundul” Massimo Pedrazzini pe post de antrenor principal interimar, steliştii au dominat tot jocul, dar au încheiat meciul cu o nouă remiză ruşinoasă după cea cu CS Otopeni din urmă cu două etape.

Mai mult, steliştii puteau rămâne fără mijlocaşul Lovin care putea fi eliminat încă din primul minut după ce l-a lovit cu cotul, în săritură, pe buzoianul Doicaru. Cea mai mare ocazie a gazdelor din prima parte a jocului s-a petrecut în minutul 15 când Szekley a scăpat singur, dar a tras în portarul Arcaba.

Pedepsiţi de Vlaicu

Gloria a fost periculoasă spre finalul reprizei, dar Zapata, în primă fază, apoi Lovin, care a respins de pe linia porţii, au salvat echipa din Ghencea. Imediat după revenirea de la vestiare, steliştii au reuşit să deschidă scorul. Nou-intratul Kapetanos i-a pasat excelent lui Bănel Nicoliţă şi mijlocaşul a împins balonul în plasă.

Bucuria stelistilor nu a durat nici zece minnute. În minutul 58, Vlaicu a detonat bomba, înscriind cu capul din şase metri după o lovitură de colţ. Disperaţi, roş-albaştrii s-au aruncat în atac, dar portarul Arcaba şi barele porţii i-au salvat în câteva rânduri pe buzoieni. În ultimul minut, arbitrul Mugurel Drăngănesu a acordat un penalty cadou steliştilor, dar Bănel Nicoliţă a ratat.

Steaua: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin – Szekely (46 Kapetanos), Lovin, A. Ionescu (67 Pleşan), Nicoliţă - Semedo, D. Moreno (62 Toja)

Gloria: Arcaba – Prunescu, Vlaicu, Diogo, Tafer – Luis Dias, Doicaru (5 Moreira), Branco, Bicfalvi (57 Vigariu), Dino Eze – Liţu Antrenor: Marian Marinică

Stadion Steaua: 2.000
Arbitru: Mugurel Drăgănescu
A marcat: Nicoliţă 50 / Vlaicu 58

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite