Steaua lui norocoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua lui norocoasă
Steaua lui norocoasă

Nicoliţă a luminat drumul Stelei către victorie cu o reuşită de povestit nepoţilor. A urcat, a coborât şi iar a urcat. Aşa a fost Steaua aseară la Mediaş, într-un meci care pare să o fi scos-o din pasa dificilă pe care a traversat-o în campionat.

Steliştii au început partida cum nu se poate mai bine, deschizând scorul repede prin Bogdan Stancu, după o minge venită perfect de la Nicoliţă, care a depăşit în viteză doi adversari.

Culcaţi pe-o ureche, steliştii au fost treziţi repede la realitate de Pârvulescu. Fotbalistul medieşenilor l-a păcălit pe Tătăruşanu cu o execuţie superbă de la 25 de metri, goal-keeperul aşteptând o centrare.

Nu a durat mult până când gazdele au preluat conducerea. Ghionea a fost uitat pe drum de Bud (33), la fel cum a păţit-o şi cu Yssouf Kone în Ghencea, iar execuţia atacantului, o scăriţă de efect, l-a lăsat fără replică pe tânărul din poarta Stelei.

Italianul de pe banca Stelei a mutat la pauză şi a avut de câştigat. Toja şi Szekely au adus un plus de vitalitate la mijloc, iar ultimul l-a învins pe Buchta dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, deviată de zid.

Nicoliţă şi-a respectat în continuare statutul de cel mai bun jucător stelist al meciului şi în partea a doua: a alergat, a centrat şi a şutat.

Cireaşa de pe tort a pus-o în minutul 77, când a înscris după foarfecă laterală senzaţională în urma unei centrări a lui Szekely.

Silvăşan a încercat o execuţie asemănătoare pe final, dar a tras pe lângă, în nota echipei sale, care a căzut inexplicabil după pauză. Szekely a stabilit scorul final dintr-un penalty obţinut de Stancu, în ultimul minut de joc.

2 - 4

Gaz Metan: Buchta- Markovici, Hoban, Nohai, Marovic (79 Sabou) - Todea, Kubala -  Dudiţă (68 Munteanu), Eric (63 Silvăşan) , Pârvulescu - Bud.

Antrenor:  Cristian Pustai.

Steaua: Tătăruşanu- Ninu, Rada, Ghionea, P. Marin –A. Ionescu, Bicfalvi (46 Toja), Grzelak (46 Szekely), Nicoliţă - Kapetanos (72 Surdu), B. Stancu.

Antrenor: Cristiano Bergodi.

Goluri: Pârvulescu (19), Bud (34) /Stancu (12), Szekely (54 şi 90 +2), Nicoliţă (77)

Eliminat: Markovici (90 +1)

Stadionul Municipal: 5.000

Arbitru: Alexandru Deaconu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite