„Steaua este motivată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorioşi cu Le Mans (2-0), cei de la Lyon se aşteaptă la un meci greu cu Steaua. Claude Puel, antrenorul lui Lyon, crede că instalarea lui Dorinel Munteanu a motivat jucătorii Stelei.

Lyon va întâlni Steaua după o nouă victorie în Ligue 1, 2-0 cu Le Mans, graţie golurilor marcate de vedetele Benzema şi Juninho. După ce şi-au consolidat poziţia de lider în Franţa, lyonezii spun că au emoţii înainte de întâlnirea de miercuri, cu echipa lui Lăcătuş. “Acum trebuie să ne gândim la următorul meci şi să avem o echipă cât mai performantă.

Trebuie să ne învăţăm să jucăm la o distanţă de trei zile, să ne recuperăm fizic la timp pentru următoarea partidă. Dacă avem rezultate bune nu trebuie să fim euforici, iar atunci când jucăm mai puţin bine să nu facem o catastrofă din asta.

Acest lucru este mai dificil pentru fotbaliştii tineri. Meciul de miercuri cu Steaua va fi o întâlnire foarte dificilă. Schimbarea antrenorului a motivat foarte mult jucătorii şi trebuie să ne impunem”, a declarat Claude Puel, antrenorul lui Lyon.

“Trei puncte, cu orice preţ”

În schimb, portarul lyonez Hugo Lloris a afirmat că victoria cu Le Mans le aduce francezilor moral şi încredere înaintea confruntării cu Steaua. “Partida cu Steaua este foarte importantă şi trebuie cu orice preţ să luăm cele trei puncte”, a spus Lloris.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite