Steaua caută fundaş stânga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali vrea să-i aducă lui Bergodi un înlocuitor pentru Petre Marin. Pe listă este şi Mamadou Diallo, de la Sivasspor. Antrenorul Stelei i-a cerut patronului ca toate transferurile să fie făcute până la ora primei confruntări cu Újpest din Liga Europa.

Cristiano Bergodi i-a cerut lui Gigi Becali să-i achiziţioneze de urgenţă un fundaş stânga, întrucât Petre Marin (36 de ani) nu va mai fi un jucător de bază în viziunea sa, fapt dezvăluit în exclusivitate de „Adevărul“ încă din 16 iunie.

„Cu tot respectul pentru Petre Marin, nu cred că va fi uşor ca el să joace meci de meci, având în vedere şi vârsta lui. Eu cer multe de la un fundaş lateral într-un meci“, spunea marţi italianul. În aceste condiţii, Gigi Becali pare decis să mai încerce să-l aducă pe Vladimir Bozovici, jucător aflat de mai multă vreme într-un conflict deschis cu Rapidul.

Latifundiarul vrea să profite la maximum de faptul că echipa giuleşteană are nevoie disperată de bani, iar şansele ca muntenegreanul să se întoarcă în Giuleşti sunt nule.

Este foarte posibil ca Bozovici să accepte până la urmă salariul de 120.000 de euro pe an, plus o primă de instalare consistentă, deşi săptămâna trecută avea pretenţia să i se ofere o leafă anuală de 200.000 de euro! „De Cesinha nu vreau să mai aud nimic. A vrut mulţi bani şi nu sunt dispus să-i dau. Cu Bozovici mai vedem, rămâne în picioare transferul său“, a confirmat ieri Becali.

Mamadou Diallo e varianta de rezervă

Roş-albaştrii s-au interesat şi de Mamadou Alimou Diallo, de la vicecampioana Turciei, Sivasspor, un fundaş care poate evolua atât în centrul, cât şi în stânga defensivei.

image

Bozovici este un fundaş pe placul lui Becali  Foto: Adevărul

„Am primit o ofertă şi de la Steaua pentru Diallo, pe care o analizăm“, a spus Bülent Üygun, directorul tehnic al celor de la Sivasspor. Diallo are 24 de ani, joacă în naţionala statului Guineea, mai are contract cu turcii până la 30 iunie 2010 şi ar putea ajunge în Ghencea sub formă de împrumut.

Altfel, presa din Turcia susţine că Sivasspor este interesată de Dayro Moreno, jucător pe care Becali vrea 800.000 de euro.

Emeghara a renunţat la numărul 13

În afara lui Petre Marin, Steaua mai are alţi doi fundaşi stânga în lot: Lucian Filip (19 ani) şi ghinionistul Ifeanyi Emeghara (25 de ani). Ultimul n-a mai jucat fotbal de un an şi jumătate şi se află în continuare la Bologna, fără a şti exact când va reveni. Interesant e că pentru noul sezon nigerianul a renunţat la numărul 13, considerat ghinionist, urmând să îmbrace tricoul cu numărul 30.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite