Steaua, din nou fără căpitan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul din teren al roş-albaştrilor, Mirel Rădoi, are şanse minime să joace în meciul de Liga Campionilor cu Fiorentina. Căpitanul stelist a resimţit dureri la primul antrenament efectuat

Liderul din teren al roş-albaştrilor, Mirel Rădoi, are şanse minime să joace în meciul de Liga Campionilor cu Fiorentina. Căpitanul stelist a resimţit dureri la primul antrenament efectuat alături de colegi, iar medicii i-au interzis să joace în partida de marţi.

Vicecampioana Ligii I, Steaua Bucureşti, va pleca în această dimineaţă spre Florenţa pentru cel de-al doilea joc din grupa F a Ligii Campionilor. Roş-albaştrii nu pot conta pe căpitanul Mirel Rădoi, nerefăcut după accidentarea suferită la echipa naţională în urmă cu 18 zile.

Fotbalistul s-a antrenat alături de colegi, dar a simţit dureri, iar medicii nu vor să rişte nimic. „Rădoi vrea să joace, dar nu îl lasă Lăcătuş ca să nu rişte o accidentare mai gravă. Nu vrea Marius să îl forţeze”, a spus Becali la GSP TV. Alături de Rădoi va lipsi şi Ovidiu Petre care are probleme în continuare la genunchiul drept.

Arbitraţi de Riley

Partida dintre Fiorentina şi Steaua, care va avea loc marţi la ora 21.45, va fi arbitrată de englezul Michael Riley. Presa engleză a scris că Riley are prestaţii oscilante şi că a fost criticat dur după unele meciuri în care a comis
greşeli. 

image

Mirel Rădoi a simţit dureri, iar Lăcătuş nu vrea să îl forţeze la Florenţa

image


Gigi Becali, finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite