Steaua e în aer!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa din Ghencea a pierdut cu 2-0 la Galaţi şi a ajuns la a cincea partidă consecutivă fără victorie. Marţi, elevii lui Lăcătuş au meci decisiv în Liga Campionilor. Cu patru zile înainte de întâlnirea din Liga Campionilor cu Olympique Lyon, Steaua practică un joc haotic, iar portarul Zapata gafează pe bandă rulantă.

Elevii lui Marius Lăcătuş au continuat în meciul cu Oţelul evoluţia lipsită de orizont din remiza de acasă, din etapa trecută, cu CS Otopeni.

La apatia roş-albaştrilor s-a adăugat şi o nouă gafă a portarului Zapata, care i-a adus pe gălăţeni în avantaj în minutul 23. Pena a şutat frumos din afara careului la colţul scurt, iar columbianul din poarta Stelei a greşit nepermis, lăsând mingea să intre în poartă. În ciuda golului primit, steliştii nu s-au trezit până la pauză şi nu au reuşit să-şi creeze nicio ocazie clară de gol.

Oţelul a rămas încă de la începutul partidei fără cel mai important jucător, Gabriel Paraschiv, care s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 8.

Rădoi a „ţintit” bara

După pauză, Steaua a avut primele ocazii mari de gol. În minutul 47, Rădoi a şutat din careu, dar mingea a lovit bara. Zece minute mai târziu, Semedo a pasat bine în faţa porţii, dar Nicoliţă a venit lansat şi a trimis mingea peste bară. Supărat după o nouă evoluţie sub aşteptări a brazilianului Arthuro, antrenorul Lăcătuş l-a trimis în teren pe bolivianul Pedriel, care a debutat astfel în Liga I. În criza de idei, antrenorul stelist l-a aruncat în luptă pe Andrei Ionescu în locul lui Lovin, dar rezultatul a fost dezastruos.

Steaua nu s-a mai apropiat de poartă, iar Oţelul a rezolvat meciul prin golul lui Marian Tănase. Atacantul gălăţean a profitat de o altă greşeală a lui Zapata, care a respins în faţă un şut de la distanţă.

Steaua a ajuns la al cincilea meci fără victorie, meciul cu Oţelul adăugându-se la remizele cu CFR Cluj, Fiorentina, CS Otopeni şi la înfrângerea cu Sportul.

La finalul meciului, fundaşul stelist Ogăraru a avut o altercaţie cu proprii fani. El a smuls de pe gard un baner în care jucătorii erau numiţi „mercenari“.

Becali îl pune la zid pe Zapata

Gigi Becali, finanţatorul Stelei, s-a săturat de gafele portarului columbian Zapata, care a greşit la ambele goluri în meciul de la Galaţi. Becali a declarat că nu mai poate merge din iarnă pe mână sud-americanului care a văduvit Steaua de mai multe puncte în acest sezon.

„Nu este Steaua pe care mi-am dorit-o. Mi-am dat seama că avem nevoie de atacanţi şi de un portar. Zapata a jucat bine pentru Steaua, dar gata. Îi mulţumim pentru ce a făcut pentru noi, dar nu se poate să pierdem atâtea puncte din cauza lui. Din iarnă, îl vom lua pe Tătăruşanu. Vom mai lua doi atacanţi din iarnă”, a declarat Becali la GSPTV.

Şeful Stelei i-a luat apărarea antrenorului Marius Lacătuş: „Lăcătuş nu avea ce să facă. Să inventeze atacanţi? Dacă ştiam că Dayro e în ţară, vă spun eu că astăzi ar fi jucat. El nici nu prea a jucat pentru Columbia deci nu era prea obosit”.

Antrenorul Stelei, Marius Lacătuş, a pus rezultatul de la Galaţi pe seama lipsei de noroc, deşi a recunoscut că echipa sa nu joacă nimic.

Lăcătuş: „Nu am avut şansă”

„Se pare că nici şansa nu e de partea noastră, astăzi puteam marca cel puţin un gol. Am primit cele două goluri din cauza lipsei de concentrare. Faptul că nu am câştigat cu Otopeniul, Sportul şi Oţelul ar trebui să ne pună pe gânduri. Trebuie să ne trezim repede dacă vrem să mai sperăm la titlu. Oţelul a fructificat tot ce a avut şi nu pot decât să-i felicit”, a spus Lăcătuş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite