Veşti bune pentru Steaua din Turcia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veşti bune pentru Steaua din  Turcia!
Veşti bune pentru Steaua din Turcia!

Fenerbahçe, adversara de joi a roş-albaştrilor, a fost învinsă de Gaziantepspor, primind două goluri de la fostul rapidist Julio Cesar. Giganţii din capitala Turciei au pierdut pe final meciul de la Gaziantep, iar Sevilla a fost învinsă de Deportivo La Coruna.

„Adevărul“ vă prezintă ce au făcut adversarele echipelor româneşti din Europa.

Adversari Unirea

Glasgow Rangers
Deşi conduşi de St. Johnstone cu 1-0 din minutul 17, elevii lui Walter Smith au reuşit să revină prin Boyd (40) şi Papac (83), plecând acasă cu trei puncte preţioase care i-au urcat pe primul loc în Scoţia.

VfB Stuttgart Şvabii au pierdut acasă cu 2-1 în faţa lui Schalke 04, golul gazdelor fiind marcat de Cacau, în minutul 73. Marica nu a fost nici măcar rezervă, în timp ce Stuttgart se zbate pe locul 13, cu opt puncte din nouă etape.

FC Sevilla
Andaluzii au suferit cu La Coruna a doua înfrângere a sezonului. Unicul gol al meciului a fost înscris de Juan Rodriguez, care l-a învins pe Palop cu o bombă de la 25 de metri, direct în vinclu.

Adversari Steaua

Twente Duelul primelor două locuri ale ediţiei trecute de campioant din Olanda a fost câştigat de Twente, care a trecut de campioana Alkmaar cu scorul de 3-2. Pentru echipa lui Steve McClaren au punctat principalele guri de foc, Perez, Ruiz şi Nkufo. Twente se menţine pe primul loc al clasamentului.

Fenerbahçe
Golul lui Senturk din minutul 24 a fost anulat de reuşitele lui Julio Cesar Souza (84, 90), care au adus victoria gazdelor de la Gaziantepspor în faţa giganţilor din Istanbul. Fener rămâne pe primul loc, cu 24 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta locului doi, Bursaspor.

Sheriff
Campionii Moldovei au dat recital în deplasare cu Dinamo Bender, reuşind să perforeze buturile adversarilor de cinci ori, fără a primi vreun gol. Au marcat Erokhin, Diedhiou, Alexei Kuciuk de două ori şi brazilianul Franca.

Adversari Dinamo

Panathinaikos Karagounis şi compania au smuls o remiză în extremis la Kavala, 2-2, prin golul egalizator al lui Cisse din minutul 90. Panata rămâne pe primul loc.

Sturm Graz Elevii lui Franco Foda au câştigat la limită derby-ul cu Austria Viena, printr-un gol marcat de Beichler în minutul 56. Avantajul celor de la Sturm i-a scos din sărite pe vienezi, care au văzut şapte cartonaşe galbene şi unul roşu.

Meciul dintre Galatasaray şi Trabzonspor s-a terminat după închiderea ediţiei.   

Adversari CFR Cluj

PSV „Ţăranii” au trecut la limită de Herenveen, 1-0 pe teren propriu, printr-un gol marcat în minutul 81 de Danko Lazovic.

Sparta Praga Încă un egal pentru elevii lui Jozef Chovanec, care au terminat 1-1 pe teren propriu cu ultima clasată Ceske Budejovice. Sparta, deşi neînvinsă în acest sezon în campionat, are şapte remize şi patru victorii din 11 meciuri.

FC  Copenhaga Koge nu a putut rezista în faţa lui FC Copenhaga, care a învins cu 2-0 şi urcă pe locul doi. Pentru echipa din grupa CFR-ului a marcat şi Jasper Gronkjaer, fostu jucător al lui Chelsea.

Adversari FC Timişoara

Ajax Amsterdam
Din nou fără Ogăraru, neconvocat, echipa antrenată de Martin Jol s-a impus clar, pe Amsterdam Arena, în faţa lui Willem II Tilburg, cu scorul de 4-0. Uruguayanul Luis Suarez, autorul ultimului gol al „lăncierilor”, a ajuns la cota 13 în acest sezon, în 10 meciuri pentru Ajax.

Anderlecht Thereau şi Habibou au fost titulari pentru Charleroi la Bruxelles, în meciul cu Anderlecht, dar nu au reuşit să facă nimic pentru echipa lor, învinsă de gazde cu scorul 2-0. Au marcat Biglia şi Lukaku în prima repriză, iar Anderlecht a devenit lider în Belgia.

Dinamo Zagreb După ce au încercat să trişeze cu Timişoara, croaţii au suferit prima înfrângere a sezonului în deplasare cu rivala locală NK Zagreb. Gazdele s-au impus prin golul lui Davor Vugrinec din minutul 61, dar Dinamo rămâne pe prima poziţie a clasamentului, cu 28 de puncte din 11 meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite