Tiago cere 300.000 de euro pe sezon ca să revină la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiago cere 300.000 de euro pe sezon ca să revină la Steaua
Tiago cere 300.000 de euro pe sezon ca să revină la Steaua

Steaua nu a renunţat la gândul de a-l aduce pe portughezul Tiago Gomes înapoi, negocierile pentru mijlocaş intensificându-se în ultimul timp.

Presiunile pe care tehnicianul Bergodi le-a făcut la adresa conducerii au dat roade, iar oficialii stelişti au reluat discuţiile cu Tiago Gomes.

„Am fost sunat de către cei din Ghencea şi mi-au transmis că îl doresc neapărat pe Tiago. Steaua s-a înţeles cu Estrela, însă oferă jucătorului doar 240.000 de euro anual, faţă de 300.000, cât dau cluburile din Spania care îl vor”, ne-a declarat impresarul fotbalistului, Sergio Ferro.

Acesta speră ca negocierile să se finalizeze în această săptămână: „Este posibil să ne înţelegem cu Steaua, mai ales că spaniolii nu au făcut o ofertă mulţumitoare pentru clubul de care aparţine Tiago”.

Bani din transferul lui Dayro

Potrivit presei din Columbia, fostul decar din Ghencea, Dayro Moreno, este aproape de o revenire la clubul de la care a fost cumpărat de către stelişti pentru 2.000.000 de dolari, Once Caldas.

Sud-americanii ar urma să plătească circa 800.000 de euro pentru serviciile atacantului, bani care ar putea fi investiţi în transferul lui Darlas şi al lui ­Tiago Gomes.

În cazul în care tratativele pentru mijlocaşul portughez eşuează, steliştii au pregătit varianta de rezervă: slovenul Andrej Komac, care poate să vină liber de contract, ultima oară evoluând pentru suedezii de la Djurgardens.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite