FOTBAL: Tiago Gomez nu poate rămâne gratis la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Estrela Amadora a decis, vineri, să vândă drepturile federative ale mijlocaşului Tiago Gomez unei firme de impresariat pentru suma de 500.000 de euro, încercând astfel să găsească resurse pentru a putea continua să joace în prima ligă, informează presa lusitană.

"Drepturile federative ale mijlocaşului Tiago Gomez au fost cedate firmei Servifute, pentru circa 500.000 de euro, iar clubul mai poate primi un imbold financiar consistent în cazul în care jucătorul Alexandre Fernando va fi vândut la Sporting Braga", menţionează sursa citată.

Clubul a trecut prin schimbări majore în ultima vreme, conducerea sa administrativă fiind schimbată aproape în întregime. Oficialii clubului încearcă acum să găsească sprijin financiar şi din partea unor investitori privaţi, pentru a putea continua să joace în prima ligă din Portugalia.

Tiago Gomez a fost împrumutat de Estrela Amadora la Steaua, iar la finalul acestui sezon i-a expirat împrumutul. Steliştii puteau să îl achiziţioneze definitiv pe mijlocaş contra sumei de 700.000 de euro, dar patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că nu este dispus să ofere această sumă de bani. Oficialii grupării din Ghencea sperau că jucătorul va deveni liber de contract din cauza problemelor prin care trece clubul său, însă acum dacă mai vor să îl cumpere vor trebui să negocieze cu firma Servifute, care îl deţine pe fotbalist.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite