FOTBAL: Gigi Becali: "Tănase va semna cu Steaua un contract pe cinci ani!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gigi Becali: "Tănase va semna cu Steaua un contract pe cinci ani!"
FOTBAL: Gigi Becali: "Tănase va semna cu Steaua un contract pe cinci ani!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că s-a înţeles cu FC Argeş pentru transferul mijlocaşului Cristi Tănase, care va semna un contract valabil pe 5 sezoane.

"Acum mă îndrept spre penitenciar, dar m-am înţeles deja cu Andrei Penescu pentru Tănase. În maşina cu care mergem la penitenciar va fi şi jucătorul cu mine, vom merge împreună să stăm de vorbă cu Cornel Penescu. Jucătorul este al Stelei şi va semna un contract valabil pe 5 ani. El va avea un salariu de 120.000 de euro şi nu i-am dat niciun ban la semnătură. Joi voi veni cu el la Bucureşti şi va fi prezentat joi sau vineri în mod oficial. Am dat 1.800.000 de euro pe 50% din drepturile asupra jucătorului", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Newsin.

Cristian Tănase de la FC Argeş a fost ofertat şi de FC Koln, care oferea în jur de două milioane de euro pentru mijlocaş, dar pentru el au mai existat şi alte oferte, inclusiv cea de la Steaua.

Iniţial, patronul Stelei, Gigi Becali, a precizat că este dispus să ofere un milion de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului sau un milion şi jumătate pentru un transfer definitiv. Finanţatorul a precizat că nu era dispus să ofere o sumă de bani atât de mare pentru un jucător român, dar este convins că Tănase este un fotbalist de mare perspectivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite