A ieşit cum a vrut Gigi! Steaua va juca fără public cu Rapid şi Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A ieşit cum a vrut Gigi! Steaua va juca fără public cu Rapid şi Alba Iulia
A ieşit cum a vrut Gigi! Steaua va juca fără public cu Rapid şi Alba Iulia

Patronul a scăpat deocamdată de înjurăturile tribunei, pentru că Steaua va juca iar fără spectatori în meciurile cu Rapid şi Alba Iulia. Becali a acceptat decizia. În acest tur al Ligii I, spectatorii vor mai avea acces la stadionul din Ghencea doar la meciurile cu FC Vaslui şi Internaţional Curtea de Argeş.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, ieri, ca Steaua să dispute două meciuri cu porţile închise din cauza „injuriilor proferate de fani, care nu pot fi reproduse pe hârtie”, conform raportului lui Pavel Peniu de la meciul cu Gloria Bistriţa.

Astfel, latifundiarul este sigur că nu va mai avea parte de contestări din partea tribunelor la meciurile cu Rapid şi Unirea Alba Iulia.Totodată, gruparea din Ghencea va fi nevoită să plătească şi o penalitate de 40.000 de lei. „Amenda e o decizie ilogică, nu au înjurat echipa. Încercăm să facem un spectacol agreabil, dar cui? Tribunelor goale? N-au decât să strige fanii împotriva mea, dar barem să susţină Steaua!”, a răbufnit antrenorul Mihai Stoichiţă.

În timp ce preşedintele Valeriu Argăseală a negat vehement că roş-albaştrii au cerut să joace fără spectatori pentru a evita conflictele cu fanii, patronul Gigi Becali şi-a continuat războiul cu ultraşii: „Eu sunt de acord cu suspendarea terenului, dar nu sunt de acord să plătesc amenda. Adică, ei mă înjură şi tot eu să plătesc?”. 

Şi Dinamo a păţit-o

Dinamoviştii vor disputa şi ei un joc cu porţile închise, cu Bistriţa, din cauza scandărilor fanilor de la meciul cu Pandurii, fiind şi penalizaţi cu 20.000 de lei. „Nu putem acum, dacă înjură doi-trei, să îi privezi pe ceilalţi suporteri de vizionarea unui meci”, a spus Borcea, care e suspectat de fanii roş-albilor că ar fi în spatele deciziei.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite