Steaua - Poli Iaşi - Filmul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a învins sâmbătă seara pe Politehnica Iaşi cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Bogdan Stancu, in minutul 6. Meciul s-a disputat pe stadionul Ghencea, din Capitală, iar gazdele au dominat întâlnirea. Omul meciului a fost columbianul Zapata, portarul amfitrionilor având două intervenţii providenţiale în finalul întalnirii. După această partidă, Steaua este pe locul şase în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce Politeh

Finanţatorul echipei Steaua, George Becali, a declarat, după meci, la GSP TV, că nu l-a interesat protestul fanilor, important fiind faptul că echipa a câştigat. "Sunt mulţumit de rezultat şi de joc, dar sunt nemulţumit de faptul că am avut emoţii pe final. Băieţii au jucat bine, au marcat, dar este bine că au luat trei puncte. Suntem pe locul şase, însă ne-am apropiat de podium. Este mai greu de a ne uita dupa jocul rezultatelor, pentru că pe noi nu ne interesează decât ceea ce facem noi pe teren. Nu ma interesează ce au facut suporterii, este treaba lor sa protesteze. Pe mine nu m-a interesat decât jocul echipei", a spus Becali.

Urmăriţi aici filmul meciului:


Fluier final. Steaua a invins cu 1-0 pe Politehnica Iasi.

min. 90+2. Straton a primit cartonas galben.

min. 90 De la margine s-au aratat trei minute de prelungire.

min. 88 Zapata scoate providential un sut al lui Milea, portarul echipei Steaua fiind omul meciului in aceasta seara.

min. 87 Ogararu a primit cartonas galben.

min. 84 Balba a fost faultat, la mijlocul terenului de Baciu, insa oaspetii au pierdut balonul la mijlocul terenului, dar Steaua nu a fructificat contra-atacul.

min. 82 Plesca iese si respinge un corner executat de Ochirosii.

min. 80 Schimbari la ambele echipe. Balba a intrat in locul lui Bernsjak, in timp ce, la Steaua Ochirosii l-a inlocuit pe Dayro Moreno.

min. 78 Mare ocazie pentru Poli Iasi! Viveioros a ratat incredibil, fata in fata cu Zapata, portarul gazdelor scotand miraculos, in corner.

min. 77 Marius Lacatus si-a admonestat jucatorii pentru ratarile din atac.

min. 75 Bogdan Straton este accidentat, insa revine pe teren. la faza urmatoare Dayro Moreno il faulteaza in atac pe acelasi Bogdan Stancu.

min. 73 Ovidiu Petre a fost blocat in timpul sutului. Corner pentru Steaua, insa Plesca iese si retine. Mai mult Bogdan Stancu primeste cartonas galben pentru atitudine nesportiva.

min. 71 Schimbare la Steaua: Tiago l-a inlocuit pe Kapetanos. Dayro Moreno a primit cartonas galben.

min. 68 Ritmul partidei a scazut, gazdele nu mai raman mereu in presing, in timp ce iesenii au echilibrat lupta la mijlocul terenului.

min. 66 Oaspetii combina mai mult, insa raman departe de poarta aparata de Zapata.

min. 63 Cristiano Bergodi i-a reprosat arbitrului Mugurel Draganescu faptul ca trebuia sa-i acorde cartonas galben lui Goian.

min. 60 Kapetanos scapa singur cu Plesca, insa trage mult peste poarta, din opt metri! La Iasi intra Viveiros, in locul lui Jovanovici. Goian este iertat, pentru a doua oara in acest joc, de un posibil advertisment. Jucatorul echipei Steaua a fost schimbat imediat, dupa ce a faultat. In locul sau a intrat Baciu.

min. 58 Adrian Cristea suteaza, de la aproximativ 20 de metri, mult peste poarta lui Zapata.

min. 55 Poli Iasi nu poate fructifica o lovitura de colt.

min. 52 Steaua ataca si inceraca sa majoreze ecartul pe tabela de marcaj.

min. 50 Kapetanos scapa spre poarta gazdelor, insa este blocat in ultimul moment. Scorul ramane 1-0 pentru Steaua.

min. 49 Kapetanos suteaza, insa Plesca respinge miraculos, in corner.

min. 46 Kapetanos a patruns in careu, insa a fost deposedat de Adrian Ilie.

ora 21.33 A inceput repriza a doua

Pauza pe stadionul Ghencea. Dupa primele 45 de minute, Steaua conduce cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Bogdan Stancu, in minutul 6. Dayro Moreno ar fi putut majora diferenta, cateva minute mai tarziu, insa a ratat executia. Goian a fost la un pas de a primi al doilea cartonas galben, insa a fost iertat de centralul Mugurel Draganescu. Defensiva echipei Poli Iasi s-a clatinat serios, mai ales pe partea stanga, acolo unde elevii lui Marius Lacatus au avut numeroase ocazii de a inscrie.

min. 45 Suporterii gazdelor, din peluza din stanga tribunie oficiale, au inceput sa paraseasca stadionul in semn de protest fata de finantatorul Gigi Becali. De la margine s-a aratat un minut de prelungire.

min. 43 Plesca a fost la un pas de a gres, portarul oaspetilor degajand in capul unui atacant al gazdelor, insa mingea a iesit in afara terenului.

min. 42 Cristea a fost surprins in off-side. Zapada a executat repede, insa atacul amfitrionilor s-a stins. Ogararu a jucat excelent pe partea dreapta a formatiei sale.

min. 40 Kapetanos a scapat singur spre poarta lui Plesca insa a fost semnalizata pozitie in afara de joc la atacantul gazdelor.

min. 36 Toja suteaza in minge dupa fluierul arbitrului, insa columbianul nu primeste cartonas galben.

min. 34 Cristea a primit advertisment, dupa un fault in atac. Apararea oaspetilor este depasita net pe partea stanga, acolo unde Steaua ataca de fiecare data.

min. 31 Steaua a continuat sa atace, iar Ovidiu Petre a tras putin pe langa poarta, dupa ce a primit o pasa de la Bogdan Stancu.

min. 30 Goian a primit cartonas galben, dupa ce l-a lovit cu cotul in figura pe Cristi Bratu.

min. 27 Dayro Moreno rateaza incredibil din sase metri, singur cu Plesca!

min. 26 Acelasi Kapetanos a fost surprins in off-side.

min. 24 Bogdan Stancu nu poate finaliza o actiune pe partea stanga, dupa care Kapetanos trimite mult peste poarta.

min. 20 Ogararu a centrat de pe partea dreapta, insa Plesca a fost la post. Gazdele ataca pe partea stanga a defensivei moldovenilor, acolo unde apararea formatiei antrenate de Cristiano bergodi se clatina serios.

min. 19 Schimbare la Poli Iasi. Todescato a intrat in locul lui Pecnik.

min. 18 Oaspetii nu reusesc sa ajunga la poarta lui zapata, in timp ce jucatorii antrenati de Marius Lacatus raman sus in defensiva.

min. 14 Plesca iese si retine o minge care se indrepta catre Dayro Moreno.

min. 11 Galeria gazdelor afiseaza zeci de bannere mai mici pe care este scris un singur cuvant: "Pleaca". Gigi Becali priveste catre fani fara a schita vreun gest, in timp ce suporterii scandeaza "Steaua suntem noi!".

min. 10 Steaua ataca, in timp ce Poli Iasi s-a masat in propria jumatate de teren.

min. 9 Ogararu executa lung, pana in careu, un aut, insa fara finalitate pe tabela de marcaj.

GOOOOL STEAUA!!! Bogdan Stancu a marcat dupa o centrare primita de la Ogararu. Faza a fost creata de Dayro Moreno, care i-a pasat cu calcaiul lui Ogararu. Gazdele conduc cu scorul de 1-0 din minutul 6.

min. 6 Plesca retine sutul lui Dayor Moreno.

min. 5 Ogararu ii paseaza lui Dayro Moreno, insa jucatorul gazdelore este surprins in pozitie in afara din joc.

min. 3 Bersnjak suteaza la poarta lui Zapata, insa acesta retine in doi timpi.

min. 1 Fanii formatiei din Capitala nu uita de conflictul cu patronul echipei si striga "Becali esti o mizerie!" si "Pleaca din Ghencea"

Ora 20.31 A inceput meciul.

Jucatorii echipei Steaua au tricouri albe pe care este inscriptionat cu rosu si cu albastru: "Sustineti echipa!".

Steaua Bucureşti întâlneşte sâmbătă seară, de la ora 20.30, pe stadionul „Ghencea”, pe Politehnica Iaşi. Fotbaliştii antrenaţi de Marius Lăcătuş au declarat că işi doresc să câştige această întâlnire, în timp ce tehnicianul grupării din Capitală este de părere că „fotbaliştii trebuie să-şi revină după «duşurile reci» din acest debut al returului”.

Steaua: Zapata – Ogăraru, Goian, Ghionea, Petre Marin – Ovidiu Petre – Nicoliţă, Toja, Dayro Moreno, Bogdan Stancu – Kapenatos. Antrenor: Marius Lăcătuş
Rezerve: Cernea, Baciu, Tudose, Tiago, Szekely, Semedo, Liţu

Politehnica Iaşi: Pleşca - Buta, Ad. Ilie, Straton, Pecnik - Milea, Montiel, Bersnjak, P. Jovanovic - A. Cristea, Cr. Bratu. Antrenor: Cristiano Bergodi
Rezerve: Marc, Todescato, Ignatov, Montiel, Milea, M. Oprea, Bâlbă

Înainte de meci:

„Este o atmosferă apăsătoare din care trebuie să ieşim şi avem de luptat pentru că trebuie să readucem spectatorii în tribune. Trebuie să profităm şi de paşii greşiţi ai adversarilor direcţi în lupta pentru cupele europene”, a precizat Marius Lăcătuş,

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, într-o conferinţă de presă, că este nemulţumit de felul în care s-au pregătit elevii săi în această săptămână şi că speră, totuşi, că la meciul cu Steaua îşi vor schimba atitudinea, „Nu mi-a plăcut atmosfera de la echipă din această săptămână. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar sunt unii jucători care o mentalitate proastă! Dacă ei nu au înţeles că eu vreau de la ei dăruire şi determinare în fiecare joc, înseamnă că trebuie să stea acasă!” a afirmat Cristiano Bergodi.


Steaua şi Poli Iaşi s-au întâlnit de 53 de ori până acum, gazdele din această seară având 29 de victorii, în timp ce moldovenii s-au impus de zece ori. 14 meciuri s-au încheiat la egalitate. Primul joc s-a disputat pe 25 septembrie, la Iaşi, Steaua învingând atunci cu 1-0. Înaintea acestei partide, gazdele ocupă locul şapte în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce formaţia din Iaşi are 19 puncte şi ocupă locul 15.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite