FOTBAL: Mihai Stoica: "Vrem să jucăm meciul cu Steaua cu spectatori!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mihai Stoica: "Vrem să jucăm meciul cu Steaua cu spectatori!"
FOTBAL: Mihai Stoica: "Vrem să jucăm meciul cu Steaua cu spectatori!"

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, la sediul LPF, unde Comisia de Disciplină analizează incidentele petrecute la meciul Steaua - CFR Cluj, că preferă ca partida cu formaţia antrenată de Cristiano Bergodi, din etapa a III-a, să se dispute cu spectatori.

"Noi preferăm să jucăm cu spectatori meciul cu Steaua. Şi când eram eu acolo, dacă se juca fără spectatori, parcă lipsea ceva. De ce să fie mai greu pentru Unirea Urziceni cu spectatori pe Ghencea. Unirea a luat campionatul jucând numai cu spectatori. Pe orice stadion este păcat să se joace cu tribunele goale", a declarat Mihai Stoica.

Clubul Steaua este judecat, astăzi, la Comisia de Discplină a LPF, pentru abateri disciplinare, după partida Steaua - CFR Cluj, scor 2-2, din etapa a II-a a Ligii I.

Referitor la sesizarea făcută de oficialii grupării CFR Cluj, care au cerut suspendarea jucătorilor formaţiei Unirea Urziceni, Vasile Maftei şi Marius Bilaşco, pentru intrări dure la adversari, Mihai Stoica a declarat: "Comisia a rămas în pronunţare în cazurile celor doi jucători. Nu am motive să fiu nici pesimist, nici optimist, proba video dă dreptate arbitrilor şi nouă. Dacă cei de la CFR Cluj vor să-mi pierd timpul pe aici, o voi face. Nu înţeleg motivul pentru care am fost chemat aici".

Mihai Stoica a menţionat, de asemenea, că membrii Comisiei de Disciplină au decis amânarea pentru săptămâna viitoare a analizei incidentelor de la partida Unirea Urziceni - Rapid, din etapa a II-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite