Meir se gândeşte iar la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Israelianul Nati Meir a anunţat din nou că vrea să cumpere Steaua, dupa ce o tentativă similară a eşuat în urmă cu câteva luni.

"Am înţeles că Gigi e dispus să vândă pe 20 de milioane. El ştie foarte bine că şi discuţiile pe care le-am avut în urma cu câteva luni au fost extrem de serioase, doar că atunci a refuzat oferta noastră. Am vorbit cu Shon Mekyten şi cu reprezentanţii lanţului de casinouri Platinum, precum şi cu alţi parteneri de afaceri evrei. Împreună suntem hotărâţi să preluăm clubul, dacă Gigi va decide să vândă pachetul său de acţiuni. Dacă într-adevăr intenţionează, ar fi bine dacă ar da o declaraţie la notariat ca într-adevăr vrea să vândă. În cazul în care va accepta, a doua zi va avea toţi cei 20 de milioane în cont", a declarat Nati Meir.

“Nati Meir e un păcălici, eu doar m-am distrat şi nu vând nimic”, spunea Gigi Becali în luna martie, după ce s-a întâlnit la reşedinţa sa din Pipera cu investitorii evrei.

Citeşte aici despre cealaltă tentativă a lui Nati Meir de a cumpăra Steaua, iar aici despre alte acţiuni ale fostului deputat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite