Meciul Steaua - Rapid se va disputa fără spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul Steaua - Rapid se va disputa fără spectatori
Meciul Steaua - Rapid se va disputa fără spectatori

Comisia de Discipiplină a LPF a decis să sancţioneze clubul Steaua cu organizarea a două partide fără spectatori şi o amendă de 40.000 de lei. Astfel, meciul Steaua - Rapid, din etapa a 11-a, se va disputa cu tribunele goale. Dinamo a primit şi ea o etapă de suspendare.

Clubul Steaua a fost sancţionată din nou cu suspendarea terenului pentru două etape, în urma incidentelor de la partida cu Gloria Bistriţa. Astfel, meciurile Steaua - Rapid, din etapa a 11-a, programat la 24 octombrie, şi Steaua - Unirea Alba Iulia, din etapa a 13-a, programat la 7 noiembrie, se vor disputa fără spectatori.

Şi Dinamo va disputa un joc cu porţile închise, cel cu Gloria Bistriţa, din etapa a 11-a, din cauza scandărilor fanilor de la meciul cu Pandurii, din runda precedentă. Roş-albii vor trebui să plătească şi o amendă de 20.000 de lei.

Steaua a mai jucat sezonul acesta fără spectatori. Două partide în campionatul intern, cu Unirea Urziceni (scor 0-1), în etapa a 3-a, şi cu Pandurii Târgu Jiu (1-0), în runda a 7-a, precum şi una în grupele Ligii Europa, cu Şeriff Tiraspol (0-0).

Argăseală: "Nu ne convine deloc situaţia"

"Avem numai de pierdut de pe urma acestei decizii, care a fost luată în urma a ceea ce a scris observatorul în raport. Credeţi că noi doream să nu vină suporerii la meciul cu Rapid? Nu ne convine deloc situaţia" (Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua)

Stoichiţă: "Aveam nevoie de suporteri"

"Nu mi se pare corect că trebuie să plătim 40.000 de lei amendă din cauza suporterilor, ba chiar mi se pare o decizie ilogică, nu a înjurat echipa. Va trebui să jucăm şi în aceste condiţii, nu avem ce face, dar decizia Comisiei de Disciplină a LPF a picat într-un moment foarte prost pentru noi, când aveam nevoie de suporteri, la derby-ul cu Rapid" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

Borcea: "E o mare nedreptate!"

"Nu înţeleg de ce am fost suspendaţi. Nu are importanţă ce se întâmplă la Steaua cu ce se întâmplă la Dinamo. Situaţiile nu suportă comparaţie. Este o mare nedreptate că am fost suspendaţi" (Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo)

Dragomir: "Deciziile sunt foarte corecte"

"Dacă noi cei de aici de la LPF nu respectăm legile, atunci ar trebui să plecăm toţi acasă. Deciziile luate în cazul Stelei şi al lui Dinamo sunt foarte corecte. Ceea ce se întâmplă la aceste cluburi este din vina conducătorilor" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

Hizo: "Era mai bine cu spectatori"

"E problema celor de la Steaua că meciul se va disputa cu porţile închise. Pentru noi era mai bine ca meciul să se joace cu spectatori, pentru că ar fi fost şi fanii noştri în tribune şi ne-ar fi susţinut". (Viorel Hizo, antrenor Rapid)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite