Janos Szekely: „Ori joc, ori plec de la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Janos Szekely este decis să plece de la Steaua, în cazul în care nu va fi folosit mai des. El spune că i-au ajuns până peste cap scandalurile din ultima vreme. ”În primul meu an în Ghencea a fost mai greu decât mă aşteptam.

M-am accidentat încă de la început, apoi au urmat scandalurile de la echipă. Sper să fie mai bine de acum înainte şi să joc mai mult. Dacă nu se va putea la Steaua, în altă parte”, ne-a declarat mijlocaşul, care l-a costat pe Gigi Becali 1,5 milioane de euro.

Dorit de FC Timişoara

În cele 15 meciuri oficiale bifate pentru roş-albaştri, Szekely nu a izbutit să marcheze decât un gol, în timp ce la Oţelul a punctat de 10 ori.

Originar din Timişoara, mijlocaşul formaţiei din Ghencea nu a evoluat decât pentru juniorii lui Poli. El a plecat de la gruparea de pe Bega la vârsta de 15 ani cu destinaţia Italia, unde a făcut parte din echipele de juniori ale Anconei şi Perugiei. Patronul echipei bănăţene, Marian Iancu şi-a manifestat interesul pentru Szekely în acest retur: ”Eu mi-l doresc, însă trebuie să vrea şi Steaua, dar şi jucătorul”.

1,5 milioane de euro a plătit Gigi Becali Oţelului Galaţi pentru Szekely. Acum, preţul fixat de formaţia din Ghencea pentru Szekely este de 500.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite