FOTBAL: Tiago Gomes o costă pe Steaua doar 240.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa portugheză Estrela Amadora este dispusă să-l cedeze pe mijlocaşul Tiago Gomes la Steaua pentru suma de 240.000 de euro, din cauza crizei financiare pe care o traversează clubul lusitan.

Tiago a jucat sub formă de împrumut la Steaua în sezonul trecut şi, iniţial, şefii echipei din Ghencea nu erau dorinici să-l păstreze pe fotbalist la echipă. Evoluţiile bune pe care Tiago le-a avut în acest retur, precum şi preţul mic cerut de Estrela par săi convingă pe stelişti să-l achiziţioneze definitiv pe mijlocaşul de 23 de ani.

"Am putea primi 240.000 de euro din vânzarea lui Tiago Gomes la Steaua", a declarat preşedintele clubului Estrela Amadora, Antonio Oliveira pentru cotidianul Record. Anul trecut, atunci când Tiago a fost împrumutat la Steaua, clubul portughez a cerut suma de 700.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Marius Lăcătuş, fostul antrenor al Stelei, l-a sfătuit pe Cristiano Bergodi, noul tehnician al roş-albaştrilor, să-l păstreze pe Tiago despre care a spus că şi-a făcut întotdeauna treaba bine atunci când a fost introdus pe teren.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite