FOTBAL: Dinu Gheorghe: "Steaua este tentantă şi onorantă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, sâmbătă, că este onorat de interesul lui Gigi Becali de a-l aduce la conducerea Stelei, iar în acest sens a avut o nouă rundă de negocieri cu patronul roş-albaştrilor.

"Steaua este tentantă şi onorantă. Am avut discuţii cu Gigi Becali şi Valeriu Argăseală, dar doar în fază incipientă. Şi azi m-am întâlnit cu Gigi Becali şi am băut o cafea. La acea masă au mai luat loc Dumitru Bucşaru, Victor Becali, Vladimir Cohn şi Mihai Stoica. Deocamdată, primordial pentru mine este să văd ce va face Braşov după ultima etapă. Dacă voi ajunge vreodată la Steaua, sunt foarte sigur că voi colabora foarte bine cu Valeriu Argăseală", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul ardelenilor a negat speculaţiile conform cărora echipa sa nu îşi va apăra corect şansele în meciul din ultima etapă, cu FC Timişoara: "Braşovul va evolua cu Timişoara la fel cum a făcut-o şi cu Dinamo. Toată lumea a trecut foarte uşor peste succesul nostru din Ştefan cel Mare. Ne-am apărat cu succes imaginea".
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite