FOTBAL: Steaua şi Dinamo au solicitat arbitri din străinătate la derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Steaua şi Dinamo au solicitat arbitri din străinătate la derby
FOTBAL: Steaua şi Dinamo au solicitat arbitri din străinătate la derby

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, astăzi, că Steaua şi Dinamo au trimis cereri pentru a fi arbitrate de o brigadă din străinătate la derby, însă dacă până miercuri la ora 14:00 nu se va primi niciun răspuns favorabil, partida va fi condusă de arbitri români.

"Dimineaţă am verificat faxurile sosite şi am observat că doar Dinamo a trimis o cerere pentru a avea arbitri străini la derby-ul cu Steaua, ulterior a venit şi solicitarea din partea grupării din Ghencea. Eu am trimis deja cereri către federaţiile din Italia, Spania şi Ucraina, însă dacă până miercuri la ora 14:00 nu vom primi acordul din partea forurilor respective, meciul va fi condus de o brigadă românească. Mai târziu nu se poate, pentru că nu mai este timp, trebuie să se facă rezervările la biletele de avion pentru arbitrii respectivi", a spus Avram pentru NewsIn.

Comitetul Executiv al FRF a hotărât săptămâna trecută să completeze articolul referitor la delegările la meciurile din Liga I cu un punct care permite apelarea la brigăzi din străinătate, în cazul în care ambele echipe implicate într-un joc solicită acest lucru. Din acest motiv, Aron Huzu a demisionat din funcţia de conducere a CCA, în locul său fiind numit Vasile Avram.

Derby-ul Steaua-Dinamo, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe stadionul din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite