Steaua - Dinamo, derby de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi Dinamo au încheiat la egalitate un meci al orgoliilor mai urât ca niciodată. Partida din Ghencea s-a terminat la fel ca în tur, 1-1, un rezultat care nu avantajează niciuna dintre echipe. Click AICI pentru FOTO-GALERIE!

Citiţi şi:
STEAUA - DINAMO 1 - 1 (Filmul Meciului)
Suporterii Stelei s-au dat în spectacol
"Steaua-Dinamo este singurul derby din România"

Prima repriză a meciului din Ghencea a semănat cu o mâncare fără pic de sare. Condimentată la început din cauza câtorva torţe aruncate pe gazon de către fanii stelişti, prima parte a  meciului a continuat insipid şi s-a remarcat prin multă îndârjire şi extrem de puţin spectacol.

Dayro Moreno şi Kapetanos au fost printre cei mai activi stelişti în careul dinamovist, dar cea mai mare ocazie a roş-albaştrilor a fost ratată de Toja, cel care, în minutul 29, a tras slab în braţele portarului Matache.

De partea cealaltă, Ionel Dănciulescu a fost singurul dinamovist care a produs puţină emoţie la poarta adversă, printr-un şut în plasa laterală.

Antrenorul Marius Lăcătuş a luat o decizie surprinzătoare şi l-a titularizat pe Mihăiţă Pleşan, care în ultimele şase luni nu mai jucase decât 20 de minute în etapa trecută, la Buzău. Hotărârea tehnicianului stelist a fost determinată şi de absenţa lui Florin Lovin, suspendat.

Niculescu a salvat „haita“

Steliştii au început cu multă determinare partea a doua a jocului, dar Dayro Moreno a irosit lamentabil toate loviturile libere pe care le-au obţinut coechipierii săi. Columbianul i-a enervat la culme pe suporterii stelişti care l-au fluierat copios pe jucătorul sud-american.

Observând că Steaua nu este periculoasă, antrenorul dinamovist Mircea Rednic a mizat mai mult pe ofensivă, astfel că oaspeţii au contat pe trei atacanţi, Dănciulescu, Niculae şi Niculescu. Bicfalvi a marcat din senin pentru Steaua la un şut deviat uşor de Cosmin Moţi.

A fost momentul în care Dinamo a ieşit pentru prima dată la atac, iar roadele s-au văzut după doar cinci minute. Claudiu Niculescu a transformat în forţă o lovitură, mingea a fost deviată uşor de Petre Marin şi Zapata a fost învins.

Steaua-1

Zapata - Golanski, D. Goian, Ghionea, P. Marin - Tiago, Pleşan (58 Bicfalvi) - Dayro Moreno (80 Ochiroşii), B. Stancu, Toja (70 Semedo) -  Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Dinamo-1

Matache - Scarlatache, Moţi, Tamaş, Izvoranu (80 L. Goian) – Torje (50 Cl. Niculescu), N’Doye, Ad. Cristea, Boştină (61 Mitea) – Dănciulescu, M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

Au marcat: Bicfalvi 80 / Cl. Niculescu 88

Stadion: Steaua

Spectatori: 22.000

Arbitru: Carlos Carballo Velasco

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite