Cristi Borcea: “Batem pe Steaua şi luăm titlul!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea: “Batem pe Steaua şi luăm titlul!”
Cristi Borcea: “Batem pe Steaua şi luăm titlul!”

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea a declarat în exclusivitate pentru Fanatik Show, la Digi Sport, că dacă vor învinge în Ghencea vor lua o opţiune serioasă în lupta pentru titlu.  

Adevărul: V-aţi aşteptat să învingeţi pe CFR?
Cristi Borcea: M-am aşteptat pentru ca ştiu potenţialul echipei. Tocmai de aceea am fost atât de supărat după meciul cu Liberec. I-am spus lui Dario înainte de meci: «Astăzi vom câştiga pentru că îi cunosc pe băieţi foarte bine, în momentele grele se mobilizează!

Cum aţi rezistat fără să veniţi la stadion?
Am văzut meciul cu CFR singur acasă. A fost mult mai greu decât la oficială. Golul marcat a contat foarte mult pentru moralul lui Marius, foarte afectat după meciul cu Liberec.

Ce s-a întâmplat la finalul meciului cu Liberec?
Suporterii dinamovişti sunt extremisti, ori duc echipa la victorie, ori iţi dau in cap!

În campionat urmează meciul cu Steaua...
Partida cu Steaua va fi decisivă. Şi pentru ei, şi pentru noi. Mai mult pentru noi, că ei au asigurată Europa League, iar nouă nu ne-a rămas decât campionatul şi Cupa României. Dacă vom câştiga în Ghencea vom lua o opţiune importantă să terminăm pe primul loc!

Depinde soarta lui Bonetti de acest meci?
Nu se pune problema un an cât are contract, ca Bonetti să plece, indiferent ce se va întâmpla. Bonetti e un antrenor foarte bun si sunt foarte mulţumit de el. Nu a venit pentru bani la Dinamo pentru că are foarte mulţi bani, e foarte bogat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite