FOTBAL: Gigi Becali vrea 20 de milioane de euro pe Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei este dispus să le facă pe plac suporterilor şi să părăsească clubul, dar numai dacă va primi 20 de milioane de euro, adică jumătate din cât pretinde că a investit la echipă.

„Eu nu sunt în criză, dar eu nu vreau să mai dau cinci-şase milioane la fotbal. Acum suporterii vor face şi un miting pe 6 iunie ca să plece Becali. Eu vă anunţ că plec, dar să-mi dea jumatate din bani. Am bagat patruzeci de milioane, asa că vreau douăzeci. Sunt baieţi deştepţi în galerie, aşa că aştept să găsească pe cineva”, a spus Gigi Becali la Radio Sport Total.

Vrea să scadă salariile jucătorilor
Becali nu mai este dispus să păstreze nivelul ridicat al salariilor pe care le au jucătorii din Ghencea. El a mai spus că echipele mari din Liga I nu vor avea probleme mari din cauza banilor, dar că trebuie totuşi să micşoreze cheltuielile din cauza crizei. „Eu din ce ştiu, nu cred că Dinamo intră în faliment. Nici Steaua şi nici Rapid n-ar putea. Într-adevăr este criză. Eu am vorbit cu Turcu şi a zis că nu mai dă niciun ban. În general în fotbalul românesc trebuie să se facă o reformă. Eu am fost cel care a mărit salariile jucătorilor. Toti din fotbal imi spun ca din cauza mea sunt salariile asa de mari. Eu am avut o viziune buna, am vrut sa crestem o data cu Europa, dar n-am prevazut criza economica. Nu avem cum să menţinem salariile”, a declarat Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite