Statistica spune: CFR Cluj=Chelsea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana Europei nu s-a remarcat cu nimic în faţa clujenilor. Echilibrul dintre campioana României şi oamenii lui Abramovici a fost clar. Clujenii au avut mai multe lovituri libere decât Chelsea şi au terminat la egalitate la ocazii de gol.

Clujenii au început mai timid partida, tactica lui Trombetta fiind clară: apărare exactă şi ieşiri tăioase pe contraatac. Vedetele lui Scolari nu au reuşit mai mult decât să ţină mingea şi să paseze exact, dar în faţa porţii nu au putut deveni „letali”. Aici e meritul fundaşilor clujeni, care au închis excelent culoarele.

Pe benzi, Tony şi Pereira au reuşit o partidă excelentă, blocând perfect urcările lui Bridge şi Bosingwa. Uruguaianul Clujului, Pereira, i-a dat des bătăi de cap lui Bridge, care în câteva momente a avut inexactităţi în a-l bloca pe fundaşul clujenilor.

De asemenea, incursiunile ofensive ale lui Bosingwa au fost blocate de Tony, care a muncit enorm şi a urcat des la limita careului advers. Fundaşii centrali au fost şi ei la înălţime. Clujenilor le-au lipsit doar pasa decisivă şi omul care să “o bage-n aţe”.

Chelsea nu a putut  mai mult 

Antrenorul englezilor, Luiz Felipe Scolari, a surprins asistenţa la conferinţa de presă de după meci atunci când a declarat că pentru Chelsea acesta este un rezultat foarte bun: „În condiţiile în care Drogba s-a accidentat, iar Terry şi Bridge au avut probleme, pentru noi este un rezultat bun.

 Sunt mulţumit”, a spus tehnicianul. De partea cealaltă, Trombetta a considerat că echipa sa putea chiar să câştige.

“Întotdeauna se poate mai mult, la fel a fost şi în seara aceasta. Chelsea nu a jucat la jumătate din capacitate. Ei au jucat aşa cum o fac de obicei, dar în seara aceasta nu au putut mai mult. Obiectivul nostru rămâne locul trei”.

În urma rezultatului, cele două echipe se află pe primele două poziţii ale grupei, fiind despărţite doar de golaveraj. 

CFR: Stăncioiu – Tony, Galiassi, Cadu, Pereira – Dani, Mureşan – Dubarbier, Trică (Didi 88), Culio – Y. Kone Antrenor: Maurizio Trombetta

Chelsea: Cech - Bosingwa, Alex, Terry, Bridge – Ballack, Obi Mikel, Lampard - Kalou (Anelka 46), Malouda (Di Santo 74) – Drogba  (Belletti 58) Antrenor: Luiz Felipe Scolari

Stadion „Dr. Constantin Rădulescu“: 20.000
Arbitru: Florian Meyer (Germania)

4

- şuturi spre poarta lui Cech a avut Eugen Trică, care a fost declarat de UEFA omul meciului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite