Se duce „Săgeată“ la Standard Liege

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Niculae este foarte aproape de o revenire la echipa antrenată de Bölöni.„Câinii” încep să-şi caute noi destinaţii după ratarea tuturor obiectivelor posibile.

Primul care pare să-şi  fi găsit o nouă echipă este „Săgeată”, unul dintre puţinii dinamovişti care au dat satisfacţie pe teren. De aici şi interesul belgienilor pentru fostul lor jucător, din sezonul 2005-2006.

Lucrurile sunt mai avansate decât se ştia până ieri, pentru că echipa din Liege a confirmat posibilul transfer chiar pe site-ul său. Tot acolo apare şi o declaraţie a atacantului de 27 de ani care recunoaşte că a vorbit cu Loţi Bölöni, fostul său antrenor de la Sporting Lisabona:

„Eu şi cu antrenorul lui Standard am discutat această posibilitate, dar nu pot spune dacă transferul se va materializa, nu depinde de mine. Aici, în România, Dinamo a pierdut campionatul şi se vor schimba şi antrenorul, şi conducătorii. Nu ştiu care va fi soarta mea”.

Niculae este dorit la Standard pentru a acoperi probabila plecare a lui Milan Jovanovic, adversarul sârb al lui „Săgeată” din preliminariile CM 2010. „Vârful” din „Ştefan cel Mare” mai are trei ani de contrat cu roş-albii şi se mai află în vizorul ruşilor de la Terek Groznîi şi Spartak Moscova.

Şi J. P. Andrade e pe listă

Standard Liege a mai pus ochii pe un fotbalist care s-a remarcat în campionatul României. Bölöni vrea să-l transfere şi pe J. P. Andrade, fostul „închizător” al Rapidului, care s-a reîntors la echipa de care aparţine, FC Porto.

Lusitanul de 27 de ani costă patru milioane de euro, un preţ prohibitiv pentru George Copos, care a încercat şi el să-l cumpere. Pagina de web a belgienilor confirmă interesul şi pentru Andrade.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite