Stancu, cel mai bun marcator al lui Orduspor şi locul 4 în topul golgheterilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Bogdan Stancu, autorul unui gol la meciul de miercuri, scor 2-0 cu Ankaragucu, este cel mai bun marcator din acest sezon al echipei Orduspor, cu opt reuşite, şi ocupă locul patru în topul pe tot campionatul, în care conduce Burak Yilmaz de la Trabzonspor, cu 25 de goluri.

Potrivit ajansspor.com, Stancu a repetat la începutul returului din Turcia seria succeselor din tur, înscriind în poarta formaţiilor Karabukspor, Eskişehirspor şi Ankaragucu atât în octombrie 2011 cât şi în ianuarie - februarie 2012.

Atacantul român a marcat şi în meciurile cu Manisaspor, scor 1-0, din 17 septembrie 2011, şi cu Fenerbahce, scor 1-1, în 4 ianuarie.

Stancu este urmat în clasamentul celor mai buni marcatori de la Orduspor de fostul jucător al CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio - 4 goluri.

În topul marcatorilor din tot campionatul Turciei, liderul Burak Yilmaz este urmat de Herve Germain Tum de la Genclerbirligi - 10 goluri, iar pe poziţia a treia se află Pierre Achille Webo Kouamo de la Istanbul Buyukşehir Belediyespor - 9 goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite