VIDEO Bogdan Stancu, gol după gol pentru Orduspor. A marcat din pasa lui Culio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Bogdan Stancu se simte excelent la Orduspor. Fostul atacant al Stelei a marcat azi un nou gol pentru gruparea turcă, ajugând la cota 9 în clasamentul golgheterilor. După un meci palpitant şi 3-0 la pauză, Orduspor a câştigat cu mari emoţii în faţa celor de la Antalyaspor (3-2).

Orduspor a reuşit o primă repriză excelentă în faţa celor de la Antalyaspor, cărora le-a înscris trei goluri. Aflat într-o formă de zile mari, Bogdan Stancu a marcat golul al doilea  (17), din centrarea lui Culio, care a iniţiat o acţiune personală pe partea stângă. Kabze (8) şi Miguel Garcia (44) sunt ceilalţi doi marcatori ai primei părţi a partidei.

Stancu n-a mai izbutit niciun gol în partea a doua a meciului şi a fost înlocuit cu Ozment (min. 72), la scorul de 3-1. Tehnicianul gazdelor, Hector Cuper, a sacrificat un atacant pentru a introduce un mijlocaş, acest Ozment, un turc născut la Nantes în Franţa.

Antalyaspor a marcat de două ori în partea a doua a meciului, prin Jaba (70) şi Bassan (90).

Prin reuşita de azi, Stancu a ajuns la cota 8 în cladamentul golgheterilor, aflându-se la general pe locul patru.

Orduspor este cea mai în formă echipă din acest moment în campionatul turc. Prin victoria de azi,  trupa lui Bogdan Stancu a acumulat 13 puncte din 15 posibile, având patru victorii şi un egal şi ocupă locul 8 în Superlig.

VEZI MAI JOS GOLUL MARCAT DE BOGDAN STANCU

„Tăticul" Hector Cuper. L-a făcut mare pe Adi Ilie. Acum face la fel tot cu un fost stelist

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite