Stache îşi lansează farmacii online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lutz Stache negociază cu George Copos preluarea Rapidului şi recunoaşte că are un interes direct ca tratativele să se finalizeze cât mai repede.

„Intenţia mea de a prelua Rapidul este pentru a beneficia de imagine. Am câteva idei de afaceri, cum ar fi farmaciile online, iar Rapid e modalitatea perfectă de a promova acest lanţ de afaceri!”, a dezvălui investorul german pentru „Adevărul”.

El s-a făcut cunoscut prin afacerile cu ciment şi totodată deţine o marcă renumit de îngheţată, care se vinde foarte bine în în Germania.

Stache e convins că implicarea sa la echipă ar însemna că echipa giuleşteană va cuceri al patrulea titlu de campioană.

„Dacă aş ştii că George Copos îmi va vinde Rapidul, aş pune imediat la pariuri că echipa asta va câştiga campionatul. Domnul Copos a venit la mine şi mi-a spus că vrea să vândă echipa. Eu sunt interesat să cumpăr, deci până la urmă va trebui să vândă. Sunt dispus să aştept oricât. Şi cred că sunt 100,1 % şanse să achiziţionez această echipă”, a explicat Stache.

„Nu cred că George Copos doreşte să mă fraierească. Toţi ştim cum se face o astfel de afacere”, e convins germanul.

Burlac cu 700 de milioane de euro

Lutz Stache are 52 de ani şi este despărţit. În urma căsătoriei a rămas cu trei copii. Neamţul ştie că programul încărcat pe care îl are a dus la separarea de soţie. „Am fost căsătorit, dar am divorţat. Cauza ? Am lucrat prea mult. Aici a fost problema”, a dezvăluit Lutz Stache, care are o avere de 700 de milioane de euro.

„Ştiu că în România se discută despre bani şi iar bani. E la modă asta. Dar eu cred că un om de afaceri inspirat nu trebuie să vorbească de banii pe care îi are”.

Hobby

Lui Lutz Stache îi place să trăiască periculos. Acesta spune că este pasionat de motocicletele Harley Davidson! „Conduc un Harley. Sunt fan al acestor motociclete. Am şi fost la multe întâlniri de Harley în România“, povesteşte Stache.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite