Sporting îl vrea pe Spadacio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spadacio a fost  un transfer reuşit pentru rapidişti
Spadacio a fost un transfer reuşit pentru rapidişti

Fostul antrenor al giuleştenilor, Jose Peseiro, l-a propus pe golgheterul vişiniilor de anul trecut la ocupanta locului cinci în Portugalia. Copos face rost de bani pentru retur după ce a anunţat că tot el va fi patron la Rapid în 2010. Acesta e gata să dea curs ofertelor venite pe adresa clubului pentru Spadacio şi Cesinha.

Destinaţia lui Juliano Spadacio e cel mai probabil Portugalia. Sporting Lisabona e clubul care-l vrea pe mijlocaş, pentru care este dispus să ofere Rapidului două milioane de euro.

Mai citiţi şi:

Il Luce:”Alexandra Copos e mai pricepută decât George să conducă Rapidul”

Copos către Taher: „Frate, vino lângă mine!”

Tratativele pentru rapidist sunt însă mai vechi. Acesta a intrat în vederile portughezilor încă din vară, atunci când fostul tehnician al giuleştenilor şi al lusitanilor, Jose Peseiro, l-a recomandat.

De altfel, Juliano Spadacio a rămas în relaţii strânse de prietenie cu fostul antrenor, acesta fiind cel care l-a adus şi la Rapid în urmă cu două sezoane.

După ce l‑au urmărit şi în turul actualului sezon, oficialii de la Sporting au făcut deja o ofertă concretă pentru Spadacio, de 2 milioane de euro, Copos urmând să se decidă după Sărbători dacă-i va da drumul să plece. Golgheterul de anul trecut al vişiniilor e şi el gata să accepte transferul la Sporting, pentru a fi mai aproape de familie.

Cesinha, tot în Portugalia

Şi brazilianul Cesinha este dorit de clubul de primă ligă din Portugalia, Pacos de Ferreira. Formaţia lusitană a obţinut deja acordul jucătorului, iar mutarea poate fi urgentată de faptul că Rapid îl poate pierde din vară gratis pe Cesinha, acesta devenind liber de contract la sfârşitul sezonului. O altă echipă interesată de serviciile brazilianului este şi Belenenses.

Preşedintele CA, Ioan Taban, anunţă şi despărţirea de atacantul portughez Joao Paolo Pinto, destinaţia acestuia urmând să fie cel mai probabil Leiria.

„Pinto e ca şi plecat. O să-l împrumutăm, însă sunt probleme cu salariul său, care este destul de mare", spune Taban. Atacantul a fost adus la Rapid de pe vremea lui Mircea Rednic şi câştigă 200.000 de euro pe sezon.

Vasile Şiman îi dă pe Varga şi pe Tibi Bălan la Rapid

George Copos rămâne un afacerist abil. În contul unei datorii pe care Vasile Şiman o are la el, patronul Rapidului îi va achiziţiona pe Dacian Varga (foto) şi pe Tibi Bălan, jucători reveniţi la Sportul, după ce le-a expirat împrumutul la Unirea Urziceni în această iarnă.

Cei doi ar urma să fie cedaţi până în vară în Giuleşti. Totodată, Copos e dispus să-l lase pe Răduţă sub forţă de împrumut în „Regie".

„Varga e un fotbalist care-mi place. A dovedit la Urziceni că e genul de jucător care poate face diferenţa. Mi-ar plăcea să lucrez cu el la Rapid", a spus antrenorul giuleştenilor, Nicolae Manea.

No title
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite