Barca – Real 2-2 și catalanii se califică în semifinalele Cupei Spaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Barcelona n-a câștigat pe Nou Camp, în fața Realului din Madrid, dar s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei. Victorioasă în tur, cu 2-1, echipa lui Messi a terminat la egalitate, 2-2, manșa secundă.

Real Madrid a dominat prima parte a reprizei I, ratând câteva mari ocazii – în secunda 10 a meciului, Higuain a scăpat singur cu Pinto, la o eroare a lui Pique, însă a ratat ținta -. Golurile au venit însă la cealaltă poartă. Cu cinci minute înainte de pauză Pedro a marcat la o pasă a lui Messi, iar în prelungiri Dani Alves a înscris cu un șut senzațional, din afara careului, de pe partea dreaptă.

Madrilenii au revenit după pauză și au egalat prin golurile lui Ronaldo (min. 68), care a scăpat singur, l-a driblat pe Pinto și a trimis în poarta goală, și Benzema (min. 72), francezul depășindu-l ușor pe Puyol. Real a avut un gol anulat (Sergio Ramos), pentru un fault în faza premergătoare, același jucător fiind eliminat pe final, când a văzut al doilea cartonaș galben.

La conferința de presă de după meci, Jose Mourinho a refuzat să vorbească despre arbitraj - fotbaliștii Realului au fost nemulțumiți, la final -, însă mai apoi a rostit sec: ”Este imposibil să câștigi pe Nou Camp”.

Echipe de start:

BARCELONA: Pinto - D. Alves, Pique, Puyol, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Fabregas.

REAL: Casillas - Arbeloa, Pepe, S. Ramos, Coentrao - L. Diarra, X. Alonso - Ozil, Kaka, C. Ronaldo – Higuain.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite