Tevez, ascuns şi protejat ca în filmele poliţiste!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tevez
Tevez

Un meci amical banal a fost tratat de oficialii clubului Manchester City ca pe un mare eveniment. Mai lipseau doar trupele speciale şi agenţii FBI!

Marţi seară, „rezervele" lui Manchester City au disputat o partidă de verificare în compania formaţiei secunde a clubului Preston. Până aici, nimic spectaculos.

Numai că amicalul cu pricina a marcat revenirea argentinianului Carlos Tevez în tricoul „cetăţenilor". Acesta nu mai evoluase pentru City din luna septembrie a anului trecut după ce a intrat într-un conflict cu managerul Roberto Mancini. De atunci, Tevez s-a antrenat separat, însă, după şase luni, el pare să fi fost iertat de Mancini.

Au schimbat data şi stadionul, apoi au închis şi porţile!

Primul semn că italianul a revenit la sentimente mai bune faţă de elevul său a fost dat de faptul că atacantului i s-a modificat programul de pregătire, iar Mancini a sugerat că fotbalistul ar putea reveni în prima echipă în trei săptămâni.

Apoi, marţi, Tevez a fost inclus în primul „11" la „rezervele" lui City. Tocmai de aceea, pentru a scăpa argentinianul de flash-urile fotoreporterilor, oficialii clubului au luat o serie de măsuri speciale în vederea amicalului cu „rezervele" lui Preston.

Iniţial, data jocului a fost modificată pe ultima sută de metri (s-a jucat marţi în loc de miercuri). Apoi, şi terenul care a găzduit partida a fost schimbat. Iar, într-un final, amicalul s-a jucat cu porţile închise!

Tevez a fost folosit 45 de minute de antrenorul formaţiei secunde, David Platt, după care a fost schimbat.

Revine la 11 martie?

Presa britanică a sugerat că Tevez ar putea reveni în prima echipă a „cetăţenilor" la 11 martie, în meciul din Premier League cu Swansea City.

„Carlos e pregătit şi se antrenează normal. Până şi Mancini a lăsat de înţeles că poate fi pe teren cu Swansea", a declarat şi David Platt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite