VIDEO Mesaj horror: Tevez i-a urat moarte lui Sir Alex Ferguson!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătoarea câştigării titlului de către Manchester City a fost stricată de un banner stupid afişat de fostul atacant al celor de la United. Gestul său i-a indignat inclusiv pe oficialii şi suporterii „cetăţenilor".

Luni, Manchester City a organizat o paradă în cinstea câştigării titlului cu numărul trei din istoria clubului. Jucătorii s-au urcat într-un autocar special şi au traversat oraşul în uralele fanilor care au aşteptat 44 de ani ca să-şi vadă favoriţii din nou campioni.

Moment de nebunie

Toate bune şi frumoase până aici, numai că sărbătoarea a fost stricată de un mesaj revoltător afişat de Carlos Tevez.

Atacantul argentinian care a evoluat chiar doi ani la United, unde a lucrat cu Alex Ferguson, a ridicat un banner pe care era scris: „RIP Fergie".

Ce înseamnă?

„RIP" e o prescurtare pentru „Rest in peace", o urare făcută atunci când cineva moare, iar „Fergie" e o poreclă a lui Ferguson.

Imediat, cei de la City au reacţionat, publicând un comunicat oficial.

„Carlos a comis o mare greşeală, afişând un mesaj lipsit de bun simţ. Clubul nostru îşi cere scuze lui Sir Alex Ferguson şi celor de la Manchester United".

Ce a spus Tevez?

Trezit la realitate, vârful argentinian a admis şi el că a făcut o mare prostie.

„Am fost luat de val în timpul sărbătoririi titlului. Cu siguranţă, nu voiam să-l jignesc pe Sir Alex Ferguson pe care îl respect şi ca om, dar şi ca manager", a afirmat Tevez.

Ce a spus Ferguson?

„Cei de la City se pot bucura cât vor, însă noi avem istoria de partea noastră. Celor de la City le trebuie cam o sută de ani pentru a realiza ceea ce am făcut noi la United", a afirmat Sir Alex Ferguson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite