VIDEO: Aşa arată un blat ordinar! Meciul care a scandalizat Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blatul
Blatul

Două formaţii din liga secundă au făcut o figuraţie penibilă timp de 90 de minute. Bilanţul? 0 şuturi pe poartă, 0 cornere, 0 cartonaşe galbene şi doar şapte faulturi! Vezi secvenţe halucinante dintr-un meci în care jucătorii au făcut jogging!

Ultima etapă a ligii secunde din Spania a programat un meci important: Celta Vigo - Cordoba. La egal, gazdele sărbătoreau urcarea directă în La Liga, iar oaspeţii îşi asigurau prezenţa la barajul promovării.

Ce s-a întâmplat?

Cei care îşi imaginează că Liga I e singurul campionat cu jocuri murdare ar trebui să urmărească măcar înregistrarea partidei Cela Vigo - Cordoba.

S-a terminat 0-0, adică egalul care le-a convenit ambelor formaţii. Iar modul cum s-a desfăşurat partida a fost absolut jenant. Efectiv, cei 22 de fotbalişti aflaţi pe teren au făcut schimb de pase între ei în aşteptarea expirării timpului.

Cine a fost victima blatului?

Remiza albă dintre Celta Vigo şi Cordoba a făcut inutilă victoria celor de la Almeria în faţa lui Alcoyano, scor 1-0.

Cei de la Almeria s-au clasat pe locul 7 cu 70 de puncte, cu unul mai puţin decât Cordoba. În cazul în care Celta ar fi jucat pe bune şi ar fi învins Cordoba, atunci Almeria ar fi prins un loc în barajul pentru promovare.

După terminarea sezonului regulat în liga secundă spaniolă, Deportivo La Coruna şi Celta Vigo au promovat direct în La Liga. Ele vor fi însoţite în prima ligă de una dintre cele patru formaţii ajunse la baraj: Alcorcon - Hercules şi Real Valladolid - Cordoba.

VEZI SECVENŢE DIN BLATUL CELTA VIGO - CORDOBA 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite