VIDEO: Bişniţarii, primii români care le-au „felicitat“ pe finalistele Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Athletic Bilbao şi Atletico Madrid vor veni la Bucureşti, la 9 mai, pentru finala Ligii Europa. Imediat după semifinalele de aseară, fanii celor două echipe au fost asaltaţi cu mesaje primite din România. Click pentru a vedea cât costă un bilet la „negru"!

Finala Athletic Bilbao - Atletico Madrid e cea mai profitabilă pentru România! Dintre cele patru formaţii care au ajuns în careul de aşi al Ligii Europa, bascii şi madrilenii au cei mai mulţi şi cei mai generoşi suporteri, comparativ cu Sporting Lisabona şi Valencia.

„Felicitări! Vrei un bilet la 400 de euro?"

Aseară, imediat după terminarea celor două partide, Bilbao - Sporting 3-1 şi Valencia - Atletico 0-1, forumurile suporterilor finalistelor au fost luate cu asalt de vizitatori din România.

Cele mai multe mesaje începeau cu o scurtă felicitare pentru ca apoi bişniţarul de ocazie să treacă la subiect şi să le propună spaniolilor bilete la suprapreţ.

Între 30.000 şi 40.000 de spanioli, aşteptaţi la Bucureşti

Având în vedere că peste 30.000 de turişti sunt aşteptaţi în Capitală pentru partida ce va fi găzduită de „Arena Naţională", preţurile pentru tichete au explodat.

De exemplu, un bilet de categoria a 4-a, cumpărat cu 100 de lei, e oferit acum spre vânzare inclusiv cu 400 de euro!

În plus, sunt mulţi români care le propun spaniolilor serviciile lor ca ghid pe durata şederii turiştilor în Capitală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite