E oficial: Dan Petrescu a preluat o echipă praf, dar are un salariu halucinant!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a declarat că n-are nicio ofertă şi că aşteaptă telefoane, „Bursucul" a fost imediat asaltat de propuneri. Paradoxal, unul dintre tehnicienii români cu o cotă excelentă a ajuns la o grupare care e într-o situaţie catastrofală.

Dinamo Moscova e echipa cu care Dan Petrescu a semnat un contract pentru trei ani. Informaţia a fost confirmată şi de site-ul oficial al clubului rus.

După patru etape, Dinamo Moscova ocupă ultimul loc în prima ligă, cu patru înfrângeri, zero goluri marcate şi nouă primite!

Când va debuta?

Primul meci pentru Dan Petrescu pe banca moscoviţilor va fi la 19 august, când Dinamo va întâlni, pe teren propriu, Terek Grozni, ocupanta locului 5.

Deşi traversează o criză alarmantă în campionat, Dinamo Moscova e în play-off-ul Ligii Europa, acolo unde va disputa o „dublă" cu Stuttgart (22 august în Germania, 28 august în Rusia).

Va lucra cu Ropotan

„Bursucul" va găsi şi un român în lotul echipei sale. Adrian Ropotan e sub contract cu Dinamo Moscova, deşi în ultimul sezon a fost împrumutat la Tom Tomsk.

Revenit la club, Ropotan a fost trimis la echipa a doua, însă acum poate primi o nouă şansă, cu Dan Petrescu pe bancă.

De ce Dinamo Moscova?

Tehnicianul de 44 de ani a optat pentru ultima clasată din Rusia, fiindcă Dinamo, în ciuda rezultatelor, e un club bogat, cu un buget anual de 70 de milioane de euro!

La Moscova, Petrescu va câştiga 2,5 milioane de euro pe an. Cel mai bine plătit antrenor din România rămâne Mircea Lucescu. Acesta încasează 3 milioane de euro pe sezon la Şahtior Doneţk.

MAI CITEŞTE

„Dan Petrescu a plecat de la Kuban din cauza lui Vladimir Putin!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite