Spiridon Mutu: "Adi sa boicoteze meciurile nationalei din Ghencea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spiridon Mutu, tatăl internaţionalului român Adrian Mutu, s-a declarat revoltat de tratamentul la care a fost supus fiul său pe arena din Ghencea, la partida de miercuri din Liga Campionilor, dintre vice-campioana României şi Fiorentina. Spiridon Mutu a lansat un atac dur la suporterii roş-albaştri şi a spus că-i va sugera lui Mutu să boicoteze meciurile naţioanalei de pe Ghencea.

"Dumnezeu i-a pedepsit pe stelişti. Scursurile societăţii au defulat. În troaca din Ghencea, lăturile au fost la ele acasă. De la început am spus că Adi va avea parte de un tratament ostil, dar acum chiar că s-a întrecut limita. Accept că un adversar poate fi primit cu fluierături şi huiduieli, dar nici chiar aşa. Dar, de fapt, cum e turcu’ e şi pistolul - spune un vechi proverb. Dacă patronul Stelei a spus că e bine ca Adi să fie fluierat, supuşii s-au conformat. E bine că Adrian a fost calm şi nu s-a enervat la acele emanaţii ale inculţilor şi huliganilor din Ghencea", a declarat Spiridon Mutu, pentru "Societatea Argeşeană".

Tatăl internaţionalului român a mai spus că-i va recomanda fiului său o măsură radicală: boicotarea meciurilor naţionalei care se vor disputa în Ghencea. "Propunerea mea este ca Adi să boicoteze orice meci pe care naţionala României îl va disputa în Ghencea. Să nu mai joace acolo, pentru că suporterii din Ghencea nu merită să-l vadă. Să vină la Naţională, pentru că este echipa cea mai importantă, dar pe oricare alt stadion în afară de Ghencea!", a spus Spiridon Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite