VIDEO-"Speedy Hernandez", cel mai rapid jucător din Premier League!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Javier Hernandez, atacantul transferat la Manchester United de la Chivas Guadalajara în această vară, aleargă cu 32 de kilometri pe oră cu mingea la picior, fiind cel mai rapid jucător din Premier League.

Transferat pe Old Trafford pentru doar opt milioane de euro, mexicanul de 22 de ani a impresionat deja la Manchester United.

După ce a marcat un gol superb în amicalul contra Stelelor din Major League, Hernandez a fost sâmbătă protagonistul unui moment inedit în fotbalul mondial: a marcat cu intenţie un gol împotriva echipei la care este legitimat!

"Speedy Hernandez" a evoluat timp de o repriză în amicalul câştigat de fosta sa echipă, Chivas Guadalajara, în faţa diavolilor-roşii, scor 3-2. După ce a marcat un gol în poarta lui Manchester United în uralele publicului, mexicanul a revenit de la cabine în tricoul englezilor!

"Fundaşii se tem cel mai mult de viteza atacanţilor, iar noi stăm excelent la acest capitol. Hernandez şi Park sunt foarte rapizi, când scapă pe contraatac, nu-i mai prinde nimeni. Am salvat mai bine de zece milioane de euro transferându-l pe Javier înainte de Campionatul Mondial. La cum a evoluat în Africa de Sud pentru naţionala Mexicului, preţul său ar fi fost poate dublu faţă de cât am plătit noi"
, şi-a lăudat scouterii Sir Alex Ferguson.

Topul celor mai rapizi fotbalişti cu mingea la picior:
1. Javier Hernandez Man. United 32km/h
2. Park Ji-Sung Man. United 29,8km/h
3. Carlos Tevez Man. City 29,6km/h
4. Frank Lampard Chelsea 29,1km/h
5. Aaron Lennon Tottenham 28,4km/h
6. Ashley Cole Chelsea 28,3km/h
7. Abou Diaby Arsenal 28,1km/h
8. Wilson Palacios Tottenham 28km/h
8. Wayne Rooney Man. United 28km/h
10. Nicklas Bendtner Arsenal 26,6km/h

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite