Spectatorul Tamaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamaş
Tamaş

Internaţionalul român, integralist, a gafat la revenirea sa în primul „11“ pentru West Bromwich, în meciul de acasă cu Bolton, încheiat la egalitate, 1-1. Gabriel Tamaş a fost depăşit uşor la faza în care oaspeţii au reuşit deschiderea scorului, după o combinaţie rapidă, de mare efect, între atacanţii lui Bolton.

Singurul român din Premier League ţine cu greu ştafeta ridicată. Pentru meciul de sâmbătă cu Bolton, Gabriel Tamaş a fost preferat de Roberto di Matteo spaniolului Pablo Ibanez în echipa de start, dar fundaşul român a gafat din nou. După două etape de stat pe bară, ca urmare a unei accidentări uşoare la gleznă suferită în meciul cu Birmigham, din urmă cu patru etape, Tamaş nu a intrat în meci la turaţie maximă.

Deşi partida a fost una mai mult decât mediocră, ocaziile mari făcându-şi cu greu loc, internaţionalul român a greşit când a contat mai mult. Bolton a desfăcut apărarea lui West Brom după o oră de joc, la capătul unei acţiuni în viteză purtată de cei doi atacanţi, Davies şi Elmander. După un „un-doi" spectaculos, la care Tamaş a fost redus la statutul de simplu spectator, ultimul a reuşit deschiderea scorului şutând de lângă acelaşi Tamaş. Noroc cu golul marcat de scoţianul James Morrison cu zece minute înainte de final. O reuşită pe care oaspeţii au contestat-o vehement din cauza unei presupuse poziţii de ofsaid în care s-ar fi aflat servantul Odemwingie.

Întrebarea care se pune acum în mod firesc este „Cum se va descurca Tamaş la Paris?", având în vedere că Răzvan Lucescu îl va folosi cel mai probabil din primul minut, alături de Chivu, în centrul defensivei. Acum că Davies şi Elmander au tras semnalul de alarmă, fundaşul român va trebui să tragă mult mai tare pentru a face faţă creativitaţii, dar mai ales vitezei unor jucători ca Nasri, Gourcuff şi Benzema sâmbătă seară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite