Spectacol marca Sorin Cârţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Pandurilor a fost marea vedetă a jocului din Giuleşti. La meciul cu Rapid, „Sorinaccio” s-a tăvălit prin iarbă, a ţipat până a răguşit, iar aproape de finalul jocului s-a aşezat pe un scaun şi a urmărit partida de la televizor.

Cunoscut ca un tip coleric, Sorin Cârţu nu s-a putut abţine nici la înfrângerea de vineri seară, din Giuleşti, scor 0-2. S-a tăvălit, a ţipat la jucătorii săi, dar şi la arbitru, iar la final a refuzat să participe la conferinţa de presă.

 „Probabil le-a reproşat arbitrilor că nu a judecat cu aceeaşi măsură unele faze. Dumnealui este şi un tip mai coleric şi poate de aceea s-a ajuns aici”, a explicat secundul Florin Bejinaru ieşirile lui Sorin Cârţu.

A plecat la pauză direct în autocar

Pe vremea când antrena pe FC Argeş, în 2005, Sorin Cârţu a văzut a doua repriză a unui meci în autocarul echipei. Asta după un blat ordinar pe terenul celor de la Bistriţa, acolo unde echipa sa a cedat fără replică, scor 0-3 (stabilit încă din primele 45 de minute) în faţa Gloriei.

La pauza meciului, Cârţu a plecat de pe banca tehnică, s-a plimbat puţin prin parcul de la stadion, după care a mers direct la autocar. „Nu-mi mai terfeliţi numele în scandaluri“, a strigat Cârţu la oficialii piteşteni în momentul în care şi-a dat seama de ceea se întâmplă la Bistriţa.

A visat frumos la o reuniune a antrenorilor

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu a fost surprins aţipind în timpul reuniunii anuale a antrenorilor de la Casa Fotbalului. Asta după ce a fost atent şi a luat notiţe la sfaturile pe care le dădea directorul şcolii de antrenori, Mircea Rădulescu.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite