Spania - Jucătorii lui Atletico Madrid şi-au cerut scuze faţă de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atletico Madrid
Atletico Madrid

Fotbaliştii lui Atletico Madrid, alături de antrenorul Quique Sanchez Flores, şi-au cerut scuze suporterilor după ce miercuri seară au pierdut cu 0-3 prima manşă a optimilor Cupei Spaniei în faţa lui Recreativo Huelva, informează site-ul oficial al formaţiei.

"Ne-a fost dificil, nu am evoluat bine, mai ales după ce am fost în inferioritate numerică. Sper în continuare că ne putem califica mai departe. Vina este numai a mea. Îmi pare rău şi regret acest lucru", a spus fundaşul Tomas Ujfalusi, care a fost eliminat de pe teren în minutul 20.

Mijlocaşul Cleber Santana a afirmat că Atletico a făcut o partidă foarte slabă şi nu îşi permitea să piardă. "Trebuie să muncim mult în retur, deoarece nu este totul pierdut. Ştim că suporterii sunt foarte supăraţi şi ne cerem scuze. Trebuie să ţinem capul sus şi să nu renunţăm" a spus acesta.

Fundaşul Alvaro Dominguez a declarat că îi este imposibil să explice cum Atletico a putut să piardă cu 0-3, dar vrea să întoarcă rezultatul din meciul retur.

"Jucătorii şi antrenorii lui Atletico îşi cer scuze faţă de fani pentru evoluţia pe care au avut-o. Ştiu că le va fi greu să se califice mai departe, însă speră ca fanii să fie alături de ei în partida retur de pe teren propriu", scrie site-ul oficial al formaţiei spaniole.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite